Mama Alexandrei Măceșanu: „Dincă nu este criminal. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 16:21
Mama Alexandrei Măceșanu: „Dincă nu este criminal. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește”
Mama Alexandrei Măceșanu nu crede în varianta oficială în cazul Caracal. Sursa foto: a1.ro

Teodora, mama Alexandrei Măceșanu, nu crede în ancheta oficială și susține că procurorii vor să închidă repede dosarele de la Caracal pentru că nu este în interesul anumitor persoane să se știe adevărul. Teodora nu crede că Gheorghe Dincă le-a omorât pe fete, iar instinctul ei de mamă spune că Alexandra ar putea fi în viață.

Mama Alexandrei Măceșanu nu crede că Dincă i-a omorât fata

Teodora Măceșanu e de părere că pensionarul de la Caracal care își ducea victimele într-o casă plină de încăperi secrete, bine camuflată de gardurile înalte și de copacii stufoși, nu ar fi fost în stare să le omoare pe fete, ci altul era scopul pentru care le răpea când ieșea cu mașina la marginea orașului.

Mama Alexandrei a spus că are suspiciuni cu privire la informațiile apărute în public din acest dosar și pentru că autoritățile au comunicat foarte prost cu ea și cu soțul ei. A văzut o singură dată raportul de la INML privind oasele din butoiul lui Dincă. A pomenit și de telefonul primit de la ministrul Justiției, Ana Birchall, în duminica din săptămâna dispariției fetei sale de 15 ani, spunând că soțul ei și nu ea a fost sunat.

mama alexandrei măceșanu
Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Teodora Măceșanu: „Dincă nu lua fetele ăstea să le omoare”

„Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește”, a declarat Teodora Măceșanu la România TV.

„Raportul IML l-am văzut o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari”, a mai spus mama Alexandrei la postul de știri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×