Adrian Minune, cadou de sute de mii de euro de Crăciun! Manelistul și-a cumpărat un Lamborghini

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 17:58
Adrian Minune, cadou de sute de mii de euro de Crăciun! Manelistul și-a cumpărat un Lamborghini GALERIE FOTO
Mașina pe care a cumpărat-o Adrian Minune. Sursa foto - captură instagram

Adrian Minune și-a făcut un cadou de sute de mii de euro de Crăciun! Mai exact, vorbim despre aproximativ jumătate de milion de dolari. Pasionat de mașini de lux cu mulți cai putere sub capotă, Adrian Minune și-a cumpărat un Lamborghini.

Adrian Minune, cadou de sute de mii de euro de Crăciun!

Ca să fie tacâmul complet, manelistul și-a luat bolidul roșu ca focul. Ca să aibă o asemenea mașină în garaj, interpretul a scos din conturi o sumă uriașă!

Nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de euro l-a costat autoturismul. Bolidul spectaculos a fost un cadou pe care și l-a făcut singur de Crăciun . Manelistul a bifat deja primele drumuri la volanul său.

Manelistul și-a cumpărat un Lamborghin

N-a fost chiar ușor ca să intre în posesia acestei mașini. Adrian Minune și-a comandat tocmai din Germania Lamborghiniul de culoare roşie. A durat ceva până când autoturismul de lux a ajuns în țară.

În urmă cu câteva zile, bolidul a intrat în România, iar celebrul manelist l-a parcat în curtea vilei sale, spre uimirea prietenilor și a vecinilor care s-au arătat încântați de noua „jucărie” a manelistului.

Alături de Lamborghini se mai regăsesc și alte bijuterii pe patru roți.  “Noua jucărie”, a scris Adrian despre Lamborghini-ul Aventador.

 “Sa îl stăpâniți sănătos, fără incidente”, “Aveți bani și vă luatți mașini, vă lăudați. Dați la un sărac și faceti și voi o donație; de unde dai, Dumnezeu îți dă, multă sănătate vă doresc” sunt două dintre mesajele pe care le-a strâns postarea cunoscutului artist.

Vă readucem aminte că regele manelelor din România,  Adrian Minune a mai avut un Lamborghini decapotabil, de culoare gri, în 2016.

Mașina a ales însă să o vândă între timp. Artistul mai are şi un Ferrari, pe care îl scoate destul de rar pe şoselele din ţară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×