Un comisar din Alba Iulia, prins în flagrant când lua 1800 de lei mită!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 15:42
Un comisar din Alba Iulia, prins în flagrant când lua 1800 de lei mită!
Comisar prins cand incasa mita

Un comisar de la Biroul Rutier Sibiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Bărbatul a fost prins în flagrant când primea 1.800 de lei. Șefii săi l-au suspendat din funcție.

Procurorii DNA Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 12 iulie, a lui Crăciun Constantin, la data faptelor comisar de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul Rutier – Mediul Urban, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, transmite News.ro.

Citește și Preot șantajat cu imagini compromițătoare! Ce a decis instanța de judecată! 

Citește și O bandă de hoți terorizează o localitate din Ialomița! O vedetă le-a căzut victimă! 

Comisarul prins în flagrant când încasa mită, suspendat din funcție

”La data de 12 iunie 2018, inculpatul Crăciun Constantin, a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 Euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare. În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au transmis procurorii DNA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×