Un comisar din Alba Iulia, prins în flagrant când lua 1800 de lei mită!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 15:42
Un comisar din Alba Iulia, prins în flagrant când lua 1800 de lei mită!
Comisar prins cand incasa mita

Un comisar de la Biroul Rutier Sibiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Bărbatul a fost prins în flagrant când primea 1.800 de lei. Șefii săi l-au suspendat din funcție.

Procurorii DNA Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 12 iulie, a lui Crăciun Constantin, la data faptelor comisar de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul Rutier – Mediul Urban, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, transmite News.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Preot șantajat cu imagini compromițătoare! Ce a decis instanța de judecată! 

Citește și O bandă de hoți terorizează o localitate din Ialomița! O vedetă le-a căzut victimă! 

Comisarul prins în flagrant când încasa mită, suspendat din funcție

”La data de 12 iunie 2018, inculpatul Crăciun Constantin, a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 Euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare. În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie 2018, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au transmis procurorii DNA.

Închide ×