Preot șantajat cu imagini compromițătoare! Ce a decis instanța de judecată!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
05/07/2018, 15:01
Preot șantajat cu imagini compromițătoare! Ce a decis instanța de judecată!
Conflict intre Episcopia Giurgiului si Consiliului Judetean

Doi tineri au fost condamnați la câte trei ani de închisoare, după ce au încercat să șantajeze un preot cu imagini porno. Cei doi trebuie să-i plătească acum și daune morale slujitorului lui Dumnezeu surprins în ipostaze demne de filmele pentru adulți.

Preotul a fost chemat de o femeie să-i facă o slujbă de sfințire a casei. La câteva zile după slujba respectivă, femeia l-a chemat din nou pe preot la domiciliul ei. După mai multe păhărele, cei doi au mers în dormitor. la câteva zile după asta, preotul a fost chemat din nou la domiciliul femeii, unde a aflat de la cei doi că a fost filmat, iar pentru filmuleț trebuie să plătească 15 mii de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Măicuță surprinsă în timp ce abandonează câini pe câmp. Animalele erau lăsate să moară! 

Citește și Preot acuzat de adulter și violență! Omul lui Dumnezeu are și gater în curtea bisericii! 

Preotul șantajat cu imagini compromițătoare a mers la poliție

Preotul a mers la poliție, care a deschis un dosar pe numele celor doi. prima instanță i-a găsit nevinovați, însă cea de-a doua instanță i-a condamnat pe absolventul de Teologie și pe prietenul său, membru în corul bisericii.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×