Preot acuzat de adulter și violență! Omul lui Dumnezeu are și gater în curtea bisericii!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
16/05/2018, 11:43
Preot acuzat de adulter și violență! Omul lui Dumnezeu are și gater în curtea bisericii! GALERIE FOTO
Preot cu amanta, limuzina si gater in curtea bisericii

Un preot dintr-o comună suceveană a intrat în atenția oamenilor legii, după ce o femeie care spune că îi este amantă a depus plângere pe numele lui! Prima plângere depusă pe numele preotului din localitatea Cojoci, Nicolai Şcheuleac, a venit după ce femeia a fost snopită în bătaie de preot. Atunci a avut nevoie de 12 zile de spitalizare, însă nu se știe din ce motive aceasta și-a retras plângerea. Acum a revenit cu o altă plângere în care spune că preotul nu îi dă pace. VEZI MESAJELE TRIMISE AMANTEI ÎN GALERIA FOTO!

La poliţie a depus reclamaţie şi preoteasa, soţia lui Nicolai Şcheuleac, aceasta din urmă cerând poliţiştilor să o liniştească pe tânăra care, susţine ea, vrea să-i dezbine familia, scrie monitorulsv.ro.

Preotul cu amantă, limuzină și gater în curtea bisericii, netulburat de oamenii legii

Preotul din Cojoci, în vârstă de 32 de ani, se pare că este un adevărat personaj în zonă, după ce și-a făcut un gater chiar în curtea bisericii și taie lemne tocmai în cimitir, printre morminte. Are în ograda casei parogiale un TAF, un camion, un buldo-excavator şi alte utilaje, iar pe unde are treabă se deplasează cu o limuzină Mercedes S Class. În plus, se pare că a plătit și cu cecuri fără acoperire. Polițiștii însă nu îi tulbură afacerile omului lui Dumnezeu.

Preotul a stat de vorbă cu reporterii monitorulsv.ro și a recunoscut că nu e bine că are gater în curtea bisericii și a spus că vrea să mute afacerea pe un teren pe care l-a cumpărat. Despre relația cu tânăra respectivă susține că nu știe cum au ajuns mesajele pe telefonul ei, deși a recunoscut că numărul expeditorului îi aparține. „Am discutat cu ea şi mi-a spus că: „nici un bărbat nu m-o refuzat şi, indiferent cine o fi fost, l-am avut”. Zice: „Până ce nu mă culc cu tine, nu mă las de tine, orice mijloc caut…” Şi i-am spus frumos că nu. I-am explicat că sunt bărbaţi atâţia… Da, dar nu au Mercedes, mi-a răspuns ea”, a explicat părintele, subliniind că, în ciuda insistenţelor tinerei, a refuzat să aibă o relaţie intimă cu aceasta, motiv pentru care a şi ajuns în acest scandal ruşinos.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×