O bandă de hoți terorizează o localitate din Ialomița! O vedetă le-a căzut victimă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/05/2018, 10:27
O bandă de hoți terorizează o localitate din Ialomița! O vedetă le-a căzut victimă!
O bandă de hoți terorizează o localitate din Ialomița

Oamenii din localitatea ialomițeană Sinești sunt îngroziți de o bandă de hoți care nu se dă în lături de la nimic! Aceștia operează noaptea, dar au început să prindă curaj și să comită fapte chiar și ziua-n amiaza mare!

Multe dintre furturi sunt comise prin metoda cauciucul. Hoții înțeapă cauciucul victimei, apoi, în timp ce aceasta încearcă să-și schimbe roata avariată, este atacată de hoți. Ministrul Internelor a cerut măsuri dure, după ce zeci de jafuri au rămas cu autor necunoscut.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Banda de hoți care terorizează localitatea din Ialomița a furat-o și pe artista Nadia Dumitru

Una dintre victime este și artista de muzică populară Nadia Dumitru. ”S-au angajat în travesrare un grup de pesoane, în număr de 12, 14. Au traversat foarte haotic. Una dintre acele persoane mi-a înfipt în roata din spate un cuțit. După ce am mers mi s-au aprins becurile de la bordul mașinii. Am fost urmărită de acele persoane. În momentul când am coborât, ei mi-au pătruns în mașină și mi-au furat geanta”. Arista a rămas fără 4 mii de lei, 800 de euro și fără acte.

Închide ×