Un chinez s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia! Prietenii i-au anunțat dispariția la două ore distanță

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/07/2019, 13:09
Un chinez s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia! Prietenii i-au anunțat dispariția la două ore distanță GALERIE FOTO
Prietenii chinezului spun că acesta știa să înoate. Sursa foto - facebook

Un turist chinez s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia! Acesta și-a pierdut viața, sâmbătă seara, după ce a venit la distracție pe plajă, dar a sfârșit în apele învolburate ale mării. Bărbatul în vârstă de aproximativ 30 de ani a intrat în apă, însă prietenii săi i-au anunțat dispariția abia după două ore. Alerta s-a dat târziu, în jurul orei 21.00 când deja nu se mai putea face nimic pentru bărbat.

Un chinez s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia!

La fața locului au intervenit de urgență pompierii ISU Dobrogea cu o ambarcațiune în zona hotelului Belvedere din Mangalia. Prietenii dispărutului spun că l-au văzut ultima dată în jurul orei 19.00, când acesta s-a și aventurat în mare. Inițial, amicii au crezut că a ieșit și l-au căutat mai întâi la hotel, apoi au mers pe la terase. Târziu au realizat ce s-a întâmplat.

Alarma a fost dată de un bărbat, cetățean chinez, care vorbea stricat românește, spunând că i-a dispărut prietenul în apă. El a povestit că erau trei colegi care au intrat să înoate în mare. Doar doi dintre ei s-au întors la țărm. Turiștii de pe plajă au sunat la 112. Din păcate, în jurul orei 22.30, la aproximativ o oră și jumătate distanță de la apel, trupul bărbatului a fost găsit plutind în golf, la 30 de metri de mal.

Un chinez s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia! Mangalia
Bărbatul a intrat în apă pentru a face o baie. Sursa foto – facebook

Prietenii i-au anunțat dispariția la două ore distanță

Acesta nu mai prezenta semne vitale. A fost transportat la mal, iar un echipaj medical al SAJ Constanța a început protocolul de resuscitare, dar fără succes, turistul fiind în cele din urmă, declarat decedat. Curios este că nimeni nu își poate explica în acest moment modul în care cetățeanul chinez și-a pierdut viața pentru că martorii spun că marea nu era deloc agitată.

„Marea nu avea valuri, nu exista vreun pericol de înec”, a spus unul dintre cei prezenți pe plajă. Mai mult de atât, ceilalți doi chinezi prezenți la plajă cu victima spun că bărbatul știa să înoate și că ar fi intrat în mare să facă o baie. Poliția investighează împrejurările în care a murit cetățeanul străin.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×