Când începe Neversea 2019. Ce artiști vor concerta la Constanța

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/07/2019, 15:48
Când începe Neversea 2019. Ce artiști vor concerta la Constanța GALERIE FOTO
Neversea se va desfășura în perioada 4-7 iulie pe plaja Monden din Constanța. Peste 150 de artiști vor urca pe cele 7 scene de la malul mării Sursa foto: infomusic.ro

Neversea a ajuns anul acesta la a treia ediție. Unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii va avea loc în weekend-ul care urmează la Constanța. Organizatorii au pregătit zeci de surprize, artiști în vogă și muzică de cea mai bună calitate.

Când începe Neversea și care sunt artiștii care vor urca pe scenă

Neversea este considerat cel mai mare festival organizat pe o plajă din România. Ajuns la cea de-a treia ediție festivalul se va desfășura în perioada 4-7 iulie, în Constanța. Peste 150 de artiști vor performa pe cele 7 scene amplasate pe plajă. Pe scene vor urca cei mai buni artiști ai momentului printre care se numără: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, DJ Snake, Alesso, Bassjackers, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man şi Subfocus DJ Set, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion şi Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi atracţiile Mării Negre”, au declarat organizatorii festivalului.

DJ-ul american Steve Aoki aruncă 12 torturi la finalul show-ului
Neversea se va desfășura în perioada 4-7 iulie pe plaja Monden din Constanța. Peste 150 de artiști vor urca pe cele 7 scene de la malul mării
Sursa foto: libertatea.ro

Ce pretenții au artiștii care vor cânta la Neversea în acest weekend

Artiștii care vor evolua pe scenele de la Neversea au pretenții care mai de mare mai neobișnuite. Sean Paul își dorește … o ceapă! Jessie J vrea ca organizatorii să-i pună la dispoziție o masă de make-up atât în camera de hotel, cât și în backstage. Totodată, artista britanică își dorește personal care să o machieze. DJ-ul american Steve Aoki le-a cerut organizatoriilor festivalului 12 torturi pe care le va arunca înspre public la finalul show-ului.

Cei peste 150 de artiști vor fi cazați în Constanța și București, la hoteluri de patru și cinci stele. În plus, organizatorii le-au pus la dispoziție artiștilor internaționali mașini nou-nouțe, jocuri video și alte surprize care să-i ajute să se relaxeze înainte de spectacol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×