Lista completă cu artiștii care vor participa la Neversea 2019. Lineup-ul festivalului!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 14:58
Lista completă cu artiștii care vor participa la Neversea 2019. Lineup-ul festivalului! GALERIE FOTO
Festivalul Neversea 2019, plin de artisti de renume mondial

Lista cu artiștii care vor participa la Neversea 2019 este încă deschisă, deoarece organizatorii festivalului de la Malul Mării sunt încă în discuții cu artiști de renume mondial! Așadar, sutele de mii de tineri care de-abia așteaptă să ia cu asalt plajele festivalului vor avea ce vedea și, mai ales, ce asculta!

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Lista cu artiștii care vor participa la Neversea 2019 este deschisă

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”. Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume.

În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.

210 mii de spectatori în extaz, în 2018

Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019 la Constanța. Neversea, poreclit şi „UNTOLD-ul de la mare” a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. La malul Mării Negre s-a aliniat un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM. Anul trecut, au urcat pe cele șapte scene trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki. În cele 4 zile de festival, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori.

Artisti Neversea 2019
Artisti nenumarati la Neversea 2019

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică dar şi atracţiile Mării Negre”, spun organizatorii care așteaptă sute de mii de vizitatori.

Organizatorii Neversea au pus deja în vânzare bilete și abonamente pentru festival. Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.  În prezent, abonamentul de patru zile are prețul promoțional de 449 de lei + taxe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×