Vedetele de la Hollywood sar în apărarea cîinilor maidanezi. Vezi cine e hotărît chiar să-i adopte

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
11/09/2013, 11:51
Vedetele de la Hollywood sar în apărarea cîinilor maidanezi. Vezi cine e hotărît chiar să-i adopte

Se anunta vremuri grele pentru cainii fara stapani care isi fac veacul pe strazi. Noua lege prevede eutanasierea animalelor nerevendicate in timp de 14 zile. Exista si cazuri de maidanezi fericiti, care au scapat de strada si acum traiesc in lux. Acestia sunt cateii adoptati de marile vedete internationale, care au venit sa filmeze in Romania.

Mickey Rourke a adoptata anul trecut o catelusa pe nume Foxy, pe care spune ca a salvat-o de la moarte. Animalul era subnutrit si abia se mai putea deplasa. “Este un caine foarte frumos, il vreau si il voi lua cu mine. Ma voi asigura ca nu va mai fi infometat niciodata”, a spus Mickey Rourke la acea vreme.

Jean Claude Van Damme a filmat in 2010 in urma la productia “Weapon” in tara noastra si s-a indragostit pur si simplu de o catelusa, pe care a luat-o cu el la vila pe care o are in Hong Kong, acolo unde mai creste 15 caini. “Era foarte bolnavioara. Nu stiu daca pe altii ii impresioneaza cateii, dar mie imi pasa mult de ei. In viata mea am intalnit multi oameni si iubesc oamenii, dar animalele ma impresioneaza si mai mult, sunt atat de inocente si de neajutorate”, spunea Van Damme.

Michael Madsen, celebru pentru seria “Kill Bill” a plecat si el din Romania cu cainele care a incercat sa-l muste. Actorul filma la Buftea pentru productia “Bloodrayne”, cand “fiara” a intrat peste el in cabina si a incercat sa-l atace. Pana la urma, Madesen l-a imblanzit cu cateva bucati de paine, iar cei doi au ramas prieteni, catelul a primit numele de “Buftea”. “Vreau sa va spun ca poti sa scoti un caine din Romania, dar nu poti sa scoti Romania din caine. Trage niste vanturi teribile. Este un caine grozav, dar are nevoie de un capac la fund”, glumea Michael Madsen. Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, actorul marturisea ca situatia cainilor este dramatica in Romania. “Sunt mai multi caini in Romania decat oameni. Sunt mii de astfel de animale pe strazi, iar toata vina o poarta Brigitte Bardot, care a facut o intelegere cu presedintele, pentru ca nici un caine sa nu poata fi eutanasiat. Acum sunt peste tot. Se sinucid aruncandu-se in fata masinii tale, practic sunt omniprezenti”.

Nu doar Michael Madsen a plecat din Romania cu un caine. Toti actorii importanti din BloodRayne, plus regizorul au adoptat cate un animal din tara noastra. Kristiana Locken si regizorul Uwe Boll au luat cate un caine iar Michelle Rodriguez a preferat o pisica tot fara stapan.

Regizorul Italian Franco Zeffirelli locuieste intr-o vila de lux de langa Roma, pazita cu strasnicie de sapte caini maidanezi, dintre care patru sunt din Romania. “Saracii, erau dusi sa fie ucisi. I-am salvat”, a povestit ulterior Zefirelli, care a vizitat tara noastra cu ocazia filmarilor la superproductia “Callas Forever”.

Sursa: WowBiz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×