Neversea 2019. Ce preț are un abonament la festival. Au mai rămas foarte puține

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 17:48
Neversea 2019. Ce preț are un abonament la festival. Au mai rămas foarte puține GALERIE FOTO
Neversea 2019! Ce preț au abonamentele

Neversea 2019, unul dintre cele mai așteptate festivaluri care se țin în România, e din ce în ce mai aproape.  Lângă acesta se află în top și Untold pe harta festivalurilor de muzică electronică recunoscute la nivel mondial. Neversea se ține în perioada 4 și 7 iulie, iar Untold are loc în perioada 1-4 august. Artiștii care vor participa la cele mai frumoase spectacole anul acesta la Neversea sunt: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set.

Neversea 2019: preț abonamente

Cei mai cunoscuți cântăreți care au călcat pe scenele din România în cadrul festivalurilor au fost: Armin Van Buuren, Jamie Jones, Yellow Claw, W&W, Hardwell, Steve Aoki, Sebastian Ingrosso, Axwell, Nina Kraviz, Ame, Claptone, Eats Everything, Sunnery James & Ryan Marciano, Galantis, Steve Angello, Alan Walker, Pendulum, NGHTMRE, GTA, Black Coffee. Neversea și Untold au intrat în topul „TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE” și sunt cunoscute ca fiind mai tari decât Coachella sau Burning Man.  Abonamentele la Neversea 2019 pornesc de la 399 de lei plus taxe. Vânzarea lor a început încă din 5 decembrie. Prețul final se ridică la 599 de lei, plus taxe.

„Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică dar şi atracţiile Mării Negre”, potrivit organizatorilor de la Neversea 2019. Cei mai mulți participanți vin din orașețe: Bucureşti şi Constanţa, urmate de Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov şi Timişoara.

  • Abonamente acces general – 399 de lei plus taxe
  • Abonamente VIP – 900 de lei plus taxe
Neversea 2019: preț abonamente
Neversea 2019: preț abonamente

Neversea 2019 se anunță de neuitat!

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică dar şi atracţiile Mării Negre”,  au spus organizatorii.

Cum poți cumpăra abonamentele la Neversea 2019? Poți face rost de abonamente înregistrându-te în prealabil pe site-ul neversea.com. Un link unic vei primi după ce te înregistrezi, acesta va fi funcțional începând cu data de 5 decembrie, la orele 14:00 și va putea achiziționa maximum 4 abonamente. A 3-a ediție a celui mai mare festival de pe plagă din România este cuprins între 4 și 7 iulie, pe plaja din Constanța, amplasat între plajele Modern și 3 Papuci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×