Tren aglomerat la Mangalia, ca în filme! CFR a vândut 500 de bilete pentru un tren cu un vagon!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/09/2018, 18:04
Tren aglomerat la Mangalia, ca în filme! CFR a vândut 500 de bilete pentru un tren cu un vagon!
Tren aglomerat pana la refuz, in Mangalia

Incident tragi-comic în Mangalia, unde Compania CFR a vândut nu mai puțin de 500 de bilete pentru un tren cu un sinmgur vagon! Oamenii s-au călcat în picioare, s-au înghesuit, au stat și în toaleta trenului, însă tot nu au avut loc!

Călătorii nu au avut loc în tren, dar nici nu au permis plecarea trenului din stație. Incidentul neplăcut s=a întâmpălat pe ruta Mangalia-Constanța. O parte dintre călători au fost nevoiți să plece cu alte mijloace de transport.

Citește și Imagini incendiare din trenurile de noapte! Fetele, pozate de alţi călători în ipostaze ruşinoase!

Citește și Un militar nord-coreean a murit de foame în trenul care îl ducea acasă! Ce întârziere a avut trenul!

Trenul aglomerat nu a mai plecat din Mangalia la timp

Un echipaj de Poliție a fost chemat la fața locului pentru a-i calma pe oamenii aflați în gara Eforie Nord. Aceștia s-au revoltat după ce și-au dat seama că nu au putut să încapă în singurul vagon al trenului Regio 8386 Mangalia – Constanța, pentru care CFR a vândut 500 de bilete, relatează digi24.ro.

”Gara Eforie Nord, azi 10 septembrie. CFR a scos din orar trenurile soarelui și a vândut bilete pentru un tren cu un vagon, pentru 500 de persoane. Oamenii nu au permis plecarea trenului din stația Eforie Nord. Menționez că pasagerii au fost nevoiți să stea în toaleta trenului, ca să poată urca mai mulți călători. Eu am renunțat să mai merg. Voi merge cu alt mijloc de transport. Trenul are deja întârziere și oamenii au pierdut legăturile din Constanța”, a precizat Mihai Cojocaru, pentru sursa citată.

Trenul a oprit la 400 de metri după gară!

La Bârlad, oamenii care așteptau trenul să sosească în gară au avut o surpriză neplăcută. Acesta a trecut prin gara și nu s-a oprit. Călătorii au tras o spaimă de zile mari.

Trenul interregio 1661, pe ruta București Nord – Iași, trebuia să ajungă la ora 10.30 în stația Bârlad. Trenul a ajuns, dar n-a mai putut să și oprească în stație, fiindcă i-au cedat frânele, a anunțat vremeanoua.ro!

Trenul s-a oprit, cu greu, undeva la circa 400 de metri de stație. Lumea de pe peron n-a realizat ce se întâmplă, însă cei din tren au tras o spaimă pe cinste. Călătorii au fost informați că frânele au fost de vină pentru acest episod neplăcut. Trenul nu și-a mai putut continua călătoria, iar pasagerii au fost nevoiți să-și continue drumul cu o altă garnitură, care a plecat cu întârziere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×