Un câine pe care vecinii l-au crezut mort și l-au îngropat a ieșit singur din mormânt! Cum au reacționat stăpânii

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 12:44
Un câine pe care vecinii l-au crezut mort și l-au îngropat a ieșit singur din mormânt! Cum au reacționat stăpânii GALERIE FOTO
Un câine pe care vecinii l-au crezut mort și l-au îngropat a ieșit singur din mormânt!

Un câine pe care lumea l-a crezut mort și l-a îngropat a ieșit singur din mormânt! Povestea emoționantă vine din Rusia, acolo unde patrupedul mult îndrăgit s-a întors în brațele stăpânilor, după ce toata lumea l-a declarat decedat.

Un câine pe care vecinii l-au crezut mort și l-au îngropat a ieșit singur din mormânt

La scurt timp după ce a fost îngropat, câinele s-a dezgropat singur și s-a dus direct la familie. Pe numele lui Dik, în vârstă de 18 ani, a fost declarat fără viața de stăpânii lui. El a fost găsit nemișcat pe păturica lui, în satul Novonikolsk.

Stăpânele, două surori în etate, au încercat să îl trezească, însă fără rezultat, sfârșind prin a-l crede mort. Pentru iubirea pe care i-o purtau, au hotărât să îi țină chiar și o slujbă de înmormântare, la cimitirul animalelor din sat. La scurt timp după ce a fost îngropat cum se cuvine, Dik s-a trezit și a reușit să se scoată singur de sub pământ, potrivit mirror.co.uk.

Un câine pe care vecinii l-au crezut mort și l-au îngropat a ieșit singur din mormânt! Cum au reacționat stăpânii
Stăpânele, două surori în etate, au încercat să îl trezească, însă fără rezultat, sfârșind prin a-l crede mort

Reîntâlnirea cu stăpânii a fost emoționantă

Câțiva trecători au zărit câinele pe marginea unei autostrăzi, l-au luat pe patruped și l-au dus la un adăpost. Din fericire, stăpânele l-au recunoscut din pozele de la adăpost. Bătrânul câine a fost adus acasă de către cele două surori, care au plâns când s-au reîntâlnit cu Dik, cel care le făcea zilele mai frumoase și bătrânețea mai senină.

Cele două surori au postat povestea, pe scurt, și în mediul online, lucru care a stârnit multe controverse și a adus la lumină și alte povești asemănătoare. ”Odată aproape mi-am îngropat pisica de vie. Credeam că este moartă, însă a început să se agite, să se panicheze. Din fericire, s-a trezit înainte de a o îngropa”, a spus un utilizator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×