Taximetrist mort la volan, în București! Trecătorii l-au apostrofat că încurcă traficul

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 17:08
Taximetrist mort la volan, în București! Trecătorii l-au apostrofat că încurcă traficul GALERIE FOTO
Scandal după ce un taximetrist a făcut infarct la volan

Tragedie pe străzile din Capitală. Un taximetrist a încetat din viață chiar la volan, în urma unui stop cardio-respirator. Nu doar că nimeni nu a sărit să-l ajute, ba chiar a fost apostrofat de ceilalți șoferi, nemulțumiți că încurcă traficul.

A fost certat pentru că a oprit pe mijlocul străzii

În timp ce se afla la volan, un taximetrist în vârstă de 45 de ani din București a început să se simtă rău. Din această cauză, bărbatul a  hotărât să oprească mașina pe mijlocul străzii, lucru care i-a enervat la culme pe ceilalți participanți la trafic.

Deranjați de atitudinea șoferului, care a avut „tupeul” să încurce traficul, oamenii au început să claxoneze și să înjure, fără a băga de seamă că bărbatul era pe punctul de a suferi un infarct care i-a fost în cele din urmă fatal.

Înjurat pentru că încurcă traficul
Înjurat pentru că încurcă traficul

„Și-a găsit să moară chiar aici/ Dă-i naibii de gălbejiți!”

Întreaga poveste a fost relatată de centralista unei firme de taxi din Capitală. Femeia, șocată de cele întâmplate,  a scris pe contul său de Facebook un mesaj emoționant, în care oferă detalii despre acest episod.

„ Alergăm înnebuniţi din colo-ncoace, disperăm pentru lucruri mărunte, ne certăm pentru părerile altora şi ne facem viaţa un haos.Suntem jigniţi cu uşurinţă de necunoscuţi, care îşi varsă frustrările îndrugând verzi şi uscate.Supărările ne iau din zile, răfuieli fără miză ne scurtează viaţa” , își începe femeia postarea.

Azi un om a murit (…) înconjurat de neoameni care au fost deranjaţi de faptul că s-a găsit să moară acolo, tocmai acolo.S-a oprit vreunul să vadă dacă e bine? Nu, dă-i naibii de gălbejiţi, să moară! Le pasa? A murit!Ştiu ei prin ce calvar a trecut omul ăla să aibă licenţa lui, să muncească legal?Ştiu ei că avea patruzeci şi cinci de ani? Nu! Ne pasă? Sper că da. Dumnezeu să-l odihnească în pace” , a mai scris dispecera de la firma de taxi, revoltată de cele întâmplate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×