Ultimele imagini cu Viorel Mardare în viață. Regizorul postase recent pe Facebook un mesaj trist. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 17:14
Ultimele imagini cu Viorel Mardare în viață. Regizorul postase recent pe Facebook un mesaj trist. FOTO

Vestea trecerii în neființă a regizorului Viorel Mardare la doar 36 de ani, a căzut ca un trăznet peste întreaga suflare a cinematografiei românești. Vă prezentăm ultimele imagini publicate de acesta, cu puțină vreme înainte să se înalțe la cele veșnice.

Ce mesaj tulburător a scris Viorel Mardare

Pe 24 februarie, chiar de Dragobete, regizorul a scris un mesaj de-a dreptul tulburător pe pagina sa de Facebook. Postarea sa este cu atât mai emoționantă, în condițiile în care astăzi Viorel Mardare a încetat din viață.

LA NOI, LA INSTITUT, lumea nu votează pentru „următorii patru ani”, ci pentru „cât va da Dumnezeu” (va da). Dar votează. Mai au niște speranțe pe aici, oamenii. Aici înțelegi cât de prețioși șunt, de fapt, niște „următori patru ani”. Surpriză: nu poți arunca votul pentru uninominali în această urnă teleportabilă. Sorry, uninominalule. ? Eu am pocnit cu ștampila pentru pace, sănătate și voie bună, hai, noroc!
Și să nu mai fie durere.  Și să nu-mi mai șoptească pe sub mustăți niciun doctor de la noi: mai bine mergeți în Germania” 
, a scris Viorel Mardare pe contul personal de Facebook.

Mesaj emoționant postat de tânărul regizor
Mesaj emoționant postat de tânărul regizor

Doliu în cinematografia românească. A murit Viorel Mardare

La cei 36 de ani ai săi, Viorel Mardare se număra printre regizozii extrem de apreciați, reprezentant al noului val. S-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism și a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi de promovare a Republicii Moldova.

Astăzi, la 7.15, Viorel a plecat la ceruri. Vă mulțumim că i-ați fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulțumim pentru suport, donații și gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el… ne-a lăsat operele lui și un gol imens pe care îl simte o țară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel. Vom reveni pe parcursul zilei cu detalii despre locul și ziua în care veți putea să vă luați rămas bun de la Viorel” , este tristul anunț, făcut pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×