Nu, nu făceau amor:) El are 44 de ani, ea 29! Un cuplu celebru, secene hooot în mare! A tras de bikini până a lăsat-o fără. VEZI POZELE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/07/2017, 19:00
Nu, nu făceau amor:) El are 44 de ani, ea 29! Un cuplu celebru, secene hooot în mare! A tras de bikini până a lăsat-o fără. VEZI POZELE GALERIE FOTO
Actorul Adrien Brody are una dintre cele mai frumoase iubite de la Hollywood. Posesoare a unui corp perfect, a unui par impresionant si a unui zambet seducator, Lara Lieto este o persoana discreta, care apare rar in presa tabloida.

 VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Considerabil mai tanara decat celebru sau iubit, frumoasa Lara Lieto, pe numele sau adevarat Larisa Tyaka, l-a cunoscut pe Brody in urma cu 5 ani la Cannes, iar de atunci formeaza un cuplu cu actorul de 44 de ani.

Imbracata intr-o tinuta casual si fara machiaj, Lara Lieto este la fel de frumoasa ca si atunci cand isi face aparitia pe covorul rosu la bratul iubitului ei faimos.

Adrien Brody se mandreste cu faptul ca este cel mai tanar actor castigator de Premiu Oscar –  pe cand avea 29 de ani a primit mult ravnitul trofeu pentru rolul din Pianistul.

In ciuda diferentei de varsta, Lara si Adrien par ca se inteleg excelent si se poarta ca doi indragostiti. Actorul rareori apare fara ea pe covorul rosu. Paparazzii i-au surprins intr-o vacanta exotica, in ipostaze cat se poate de fierbinti, in trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×