Un bărbat din Thailanda și-a pierdut portofelul cu toate economiile. După trei zile, s-a trezit plin de bani. Gestul făcut de oamenii cu suflet mare

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 17:12
Un bărbat din Thailanda și-a pierdut portofelul cu toate economiile. După trei zile, s-a trezit plin de bani. Gestul făcut de oamenii cu suflet mare
Un bărbat din Thailanda și-a pierdut portofelul plin cu bani. Ce a urmat e demn de un film de Oscar. Sursa foto: ziaruldevaslui.ro

În rândurile următoare, FANATIK vă dezvăluie povestea emoționantă a lui Paen Paewpongsong, un bărbat de 72 ani din Thailanda, care și-a pierdut portofelul cu toate economiile, chiar în timp ce se afla în vizită la spital. Întâmplarea nefericită avea să-i producă mai târziu o bucurie uriașă, pentru că – vă vine sau nu să credeți- bătrânelul s-a trezit aproape din senin cu o avere demnă de invidiat.

A rămas lefter, iar apoi s-a trezit plin de bani

Totul a început în cursul zilei de marți, 22 octombrie, când simpaticul bătrânel a mers împreuna cu nepoțica sa, Arisa la spital, aceasta fiind diagnosticată cu sindromul Down. Cum tratamentul pentru o astfel de afecțiune nu este deloc ieftin, bărbatul a avut grijă să ia cu el toți banii strânși cu mari eforturi de-a lungul timpului, nu mai puțin de 15.000 baht, monedă thailandeză. Într-un moment de neatenție, acesta și-a pierdut, însă, portofelul și a rămas, practic, lefter, nemaiputând să cumpere nici mâncare pentru fetița de 6 ani și soția sa, în vârstă de 69 de ani.

Deși ați putea crede că totul s-a încheiat aici, povestea abia acum începe cu adevărat, pentru că pățania lui  Paewpongsong a ajuns atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, cu ajutorul angajaților spitalului cu pricina, iar oamenii din întreaga lume nu au putut sta cu mâinile în sân. Sensibilizați până la lacrimi, aceștia au început să-i trimită bărbatului donații generoase, până când în contul deschis pe numele său s-au strâns peste 1,3 milioane de baht.

Acest bprbat în vârstă de 72 de ani s-a trezit plin de bani la doar 3 zile după ce rămpsese falit. Sursa foto: rol.ro
Acest bprbat în vârstă de 72 de ani s-a trezit plin de bani la doar 3 zile după ce rămăsese falit. Sursa foto: rol.ro

Oamenii cu suflet mare l-au ajutat să treacă peste momentul dificil

Impresionat de suma uriașă pe care a reușit să o strângă în doar trei zile, Paen i-a rugat să nu-i mai trimită bani, pentru că a primit suficienți cât să poată acoperi toate costurile necesare pentru tratamentul nepoatei sale. În plus, bunicul din Thailanda este hotărât să ajute și alți oameni aflați în dificultate.

Am primit suficienți bani să îmi repar și casa ca să o pregătesc pentru iarnă și să le ofer cele necesare soției și nepoțelei mele. Vă rog să nu mai îmi trimiteți bani și să ajutați alți oameni care nu au avut o astfel de oportunitate”, a declarat bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×