Un pacient care suferea de Sindromul Down a murit după ce spitalul care ar fi trebuit să-l îngrijească a uitat să-l hrănească timp de 20 de zile

în Stiri de ultima ora
26/03/2019, 16:09
Un pacient care suferea de Sindromul Down a murit după ce spitalul care ar fi trebuit să-l îngrijească a uitat să-l hrănească timp de 20 de zile GALERIE FOTO
Un bărbat cu sindromul Down a murit după ce personalul spitalului unde se afla a uitat să-l hrănească

Un bărbat cu sindromul Down a murit după ce a stat 20 de zile într-un pat de spital fără hrană. Familia lui Giuseppe a condamnat vehement instituția medicală care nu s-a ocupat deloc de acesta. Bărbatul a ajuns la spital în urma unei căderi din cauza căreia s-a ales cu mai multe fracturi. După ce a fost eliberat, a fost din nou internat pentru fracturi la nivelul pelvisului, încheieturii și gâtului.

Bărbat cu sindromul Down a fost lăsat să moară de foame de personalul spitalului

Giuseppe Ulleri, în vârstă de 61 de ani, a murit după ce asistentele medicale care trebuiau să se ocupe de acesta au uitat să-i dea de mâncare timp de 20 zile. Bărbatul a ajuns din nou în spital din cauza descoperirii altor fracturi la nivelul gâtului, încheieturii și pelvisului.

Îngrijitorii săi au specificat faptul că Giuseppe avea dificultăți în înghițirea alimentelor din cauza unei probleme cu refluxul acidului. Rudele susțin că a refuzat orice hrană timp de 3 săptămâni, cauza fiind comunicarea necorespunzătoare și lipsa de acțiune profesionistă din partea personalului, ceea ce a dus la pneumonie fatală.

Un bărbat cu sindromul Down a fost lăsat să moară de foame de personalul spitalului
Un bărbat cu sindromul Down a fost lăsat să moară de foame de personalul spitalului

Un pacient cu sindrom Down a murit din cauza negljenței personalului

„A existat o abordare fragmentată care ne-a dat un motiv serios de îngrijorare”, a spus fratele bărbatului bolnav cu sindrom Down.  „În timp ce se afla în spital, Joe a fost îngrijit de o serie de personal diferit, de la asistente medicale, până la specialiști de vorbire la dieteticieni”, a declarat șeful de acțiune în anchetă, Angharad Davies.

„A fost montat un tub gastric nazal, dar acest lucru sa dovedit a fi problematic și a fost disponibil doar pentru 24 de ore. După aceea, Joe a avut o perioadă lungă de timp când nu avea nici un sprijin nutrițional”, a declarat familia bărbatului cu sindrom down ce nu a fost hrănit timp de 20 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×