Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 17:55
Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s
Russell O'Grandy, a îmbrăcat uniforma celebrului lanț de fast-food, în 1986

Bărbatul cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s este un adevărat model. Acesta a devenit imaginea restaurantului local de tip fast-food în care lucra. Pe numele său Russell O’Grandy, a îmbrăcat uniforma celebrului lanț de fast-food, în 1986. A început să lucreze acolo la vârsta de 18 ani și a devenit rapid un angajat popular la Northmead McDonald’s din vestul orașului Sydney. Era adesea observat la mese, debarasând, ori salutând de fiecare dată clienții cu respect, aceștia numindu-l ulterior ”cel mai cunoscut om din Northmead”.

Acum, la vârsta de 50 de ani, va lăsa în urmă clienți triști, mulți dintre ei venind în magazin doar pentru a-l vedea. Despre importanța lui la locul de muncă a vorbit și supraveghetorul Mcdonald, Courtney Purcell. ”Avem clienți obișnuiți care vin să-l vadă pe Russell joi și vineri, iar personalul să aibă grijă de el, așa că îi vom pierde”, a spus Courtney.

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la MC

Despre plăcerea lui Russell de a munci a vorbit și fratele acestuia, care a menționat că dedicația sa era una imensă și făcea familia atât de mândră. ”Își iubește mult munca. E destul de ciudat uneori, însă e fratele meu mai mare și, pe lângă muncă, mă menține și pe mine pe linia de plutire”, a spus fratele lui Russell.

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald's
A început să lucreze acolo la vârsta de 18 ani și a devenit rapid un angajat popular

Anterior, și tatăl iubitului angajat, Geoff O’Grandy a spus pentru dailymail.co.uk că oamenii îl opreau pe fiul său pe stradă pentru a-i strânge mâna. ”Este foarte iubit și apreciat într-o asemenea măsură încât parcă nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a spus tatăl celui mai cunoscut om din Northmead.

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald's
Acum, la vârsta de 50 de ani, va lăsa în urmă clienți triști

De asemenea, acesta a precizat și că serviciul i-a schimbat viziunea asupra vieții fiuluisău. ”Cineva i-a spus că e handicapat, iar el a răspuns: eram când eram la școală, dar acum lucrez”, a spus tatăl lui Russell.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×