Un bărbat din Focşani i-a făcut rău Biancăi Drăgușanu. Cum s-a apărat vedeta

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
29/03/2020, 13:59
Un bărbat din Focşani i-a făcut rău Biancăi Drăgușanu. Cum s-a apărat vedeta
Un bărbat din Focşani a vrut să facă bani de pe urma Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: kanald.ro

Bianca Drăgușanu a reușit să îl sperie pe bărbatul care îi furase domeniul de internet cu numele ei. Vedeta TV a fost nevoită să deschidă un proces.

Un bărbat din Focşani a vrut să facă bani de pe urma Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăguşanu, anul trecut, a aflat cu stupoare că nu-și mai poate deschide un magazin online cu numele ei pentru că un necunoscut a înregistrat domeniul pe numele lui și chiar l-a pus la vânzare.

După o mică investigație pe cont propriu, Bianca Drăguşanu și-a dat seama că nu poate afla numele celui care i-a furat domeniul decât dacă apelează la un avocat.

Astfel, Bianca Drăguşanu a dat în judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București, pentru a afla numele persoanei din spatele domeniului.

Am aflat că domeniul biancadragusanu.ro a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem pentru că ICI nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice.  Așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătrească în acest sens. 

Ulterior, după ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui.

Domeniul biancadragusanu.ro a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet”, a declarat Elena Grecu, avocat specializat în proprietate intelectuală.

Într-un final, la somația judecătorilor, a fost dat numele celui care a încercat să facă rost de niște bani de pe urma Biancăi Drăgușanu. Este vorba despre un bărbat cu iniţialele D.C.F., din Focșani, care apare în acest moment ca pârât în procesul deschis de vedeta TV.

Bărbatul ar putea avea probleme mari pentru faptul că a încercat să pună în vânzare fraudulos un domeniu de internet. De asemenea, pârâtul ar putea să fie obligat de instanță să-i cedeze Biancă Drăguşanu domeniul, în contextul în care vedeta are numele înregistrat la OSIM ca marcă înregistrată.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×