Alex Bodi se roagă de Bianca Drăguşanu să se întoarcă la el, în timp ce el se află la Londra alături de amantă. Vedeta TV: „Eu vreau familie, mai vreau un copil”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/03/2020, 18:59
Alex Bodi se roagă de Bianca Drăguşanu să se întoarcă la el, în timp ce el se află la Londra alături de amantă. Vedeta TV: „Eu vreau familie, mai vreau un copil”
Alex Bodi se roagă de Binca Drăguşanu să se întoarcă la el

Deşi oficial sunt divorţaţi, iar Alex Bodi se afla la Londra cu iubita rusoaică, Daria Radionova, între el și Bianca Drăgușanu a avut, în urmă cu scurt timp, o convorbire telefonică. Astfel, Alex Bodi mai că o imploră pe Bianca Drăgușanu să se întoarcă la el.

Alex Bodi se roagă de Binca Drăguşanu să se întoarcă la el, în timp ce el se află la Londra alături de amantă

În convorbirea respectivă, Bianca Drăguşanu îi spune fotului soţ, Alex Bodi, că a terorizat-o cu telefoanele, scrie spynews.ro. Alex Bodi reacţionează şi îi spune Biancăi Drăguşanu: „Zi-mi dacă vrei să lupți pentru iubirea noastră, ca să fim fericiți. Vreau să-mi spui cu gura ta”.

„Nu, nu vreau!”, a răspuns imediat Bianca Drăgușanu. „Atunci la ce mă pui să vorbesc, că nu înțeleg?!”, continuă Alex Bodi. Astfel, Alex Bodi o roagă pe Bianca Drăguşanu să îi mai acorde o șansă.

Bianca Drăguşanu mai vrea un copil

„Eu pot să lupt pentru tine pentru că și tu îți dorești asta… Dacă tu simți în inima ta că eu pot fi ăla care te face fericită și că noi doi putem triumfa, eu îmi asum tot în fața lumii… Nu mă împiedică nimic să o iau de la capăt! Îmi asum tot! Felul în care ți-am vorbit, cum te-am atacat la televizor”, mai spune Alex Bodi în convorbire.

Binca Drăguşanu susţine că nu mai este interesată de fostul soţ, întrucât acesta i-a făcut mult rău. De asemenea, aceasta mai spune că îşi doreşte o familie adevărată şi încă un copil. „Tu faci ce simți, eu te ascult! Fă ce simți și o să vedem ce se întâmplă. În momentul de față sunt prea rănită ca să spun ce îmi mai doresc.

Eu îmi doresc o familie, îmi mai doresc un copil, îmi doresc să locuiesc cu soțul meu într-o casă. Îmi doresc să am un bărbat în care am încredere, un bărbat care nu mă lovește, îmi doresc un bărbat care să nu aibă harem”, spune Bianca Drăgușanu.

De partea cealaltă, Alex Bodi îi cere vedetei să îi dea un semn, să îl încurajeze într-un fel. „Te încurajez ce simți tu și cu siguranță Dumnezeu o să ne dea înțelepciune și o să ne arate la amândoi ce e mai bine pentru noi. Eu am suferit foarte mult”, a masi spus Bianca Drăguşanu.

Alex Bodi nu se lasă şi îi mai spune Biancăi că vrea un semn oricât de mic pentru a reveni în Bucureşti pentu a fi alături de ea.

Dacă tu mi-ai da un fir de care să mă leg, eu n-aș mai sta pe gânduri. Aș pune lucrurile în ordine trei zile aici și aș veni acasă, să stau cu tine în carantină trei săptămâni”, încheie convorbirea Alex Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×