Bianca Drăguşanu, anunţ şoc la scurt timp după divorţul de Alex Bodi. „Am de gând să mă căsătoresc curând”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 16:17
Bianca Drăguşanu, anunţ şoc la scurt timp după divorţul de Alex Bodi. „Am de gând să mă căsătoresc curând”
Bianca Drăguşanu vrea să îmbrace rochia de mireasă curând. Sursa foto: Facebook

Abia ce a divorţat de omul de afaceri Alex Bodi, iar Bianca Drăguşanu deja se gândeşte la următorul mariaj. Aceasta spune că va îmbrăca rochia de mireasă pentru noul bărbat din viaţa ei.

Bianca Drăguşanu vrea să se mărite curând

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit oficial, în faţa notarului, pe data de 10 martie, scrie wowbiz.ro. Căsătoria celor doi a fost una în care infidelitatea, violenţa şi neâncrederea au fost la ordinea zilei în cele 7 luni de căsătorie.

Acum, Bianca Drăguşanu se gândeşte deja la un nou mariaj. ”După divorț, mă simt un om liber. Am îndurat prea mult și nu a fost vina lui, consider că eu sunt principal vinovată. Am crezut că pot schimba un om, dar, din păcate, nu a fost deloc așa.

Bianca Drăguşanu vrea să-şi deschidă inima pentru altcineva

De aceea, îl anunț că eu am renunțat la lupta asta! Gata! L-am iubit, poate cel mai mult în viața asta, însă, s-a terminat! Îmi voi deschide inima pentru altcineva!

Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea.

Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a conchis Bianca Drăguşanu.

Imediat după divorţ, Alex Bodi a declarat că Bianca Drăguşanu nu l-ar fi înşelat, dar că au existat nişte tentative făcute cu un anumit scop. ”A avut niște discuții în telefon și mi-a zis că le-a avut ca să mă facă gelos.

Eu i-am fost infidel, m-a prins cu anumite chestii, dar de multe ori am fost doar provocat. Eu sunt omul care nu se ia de tine fără motiv”, a zis Bodi. De altfel, Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe Alex Bodi că a înşelat-o.

A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi, eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a precizat Bianca Drăguşanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×