Celia, cerută în căsătorie pentru a doua oară. Cântăreața a spus ”DA! Pentru totdeauna!”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/02/2020, 14:35
Celia, cerută în căsătorie pentru a doua oară. Cântăreața a spus ”DA! Pentru totdeauna!”
Celia a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară, în India. Sursa foto: Instagram.com

Celia și Ardeli Ancuța trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe soțul cântăreței să o mai ceară încă o dată în căsătorie. Totul s-a petrecut în cea mai recentă vacanță care a avut loc în India, iar răspunsul artistei a fost cel așteptat.

Cântăreața Celia a spus „Da” pentru a doua oară. Cum a surprins-o soțul

Frumoasa brunetă este căsătorită cu un român cu cetăţenie australiană pe nume Ardeli Ancuța de câțiva ani buni și au împreună un băiețel. Recent, Celia a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie, de data această într-o locație celebră din India.

Mama unui copil pe nume Angelo Ioan, în vârstă de 6 ani, vedeta a avut parte de o surpriză de proporții când iubitul ei soț i-a cerut din nou mâna la Taj Mahal, chiar pe banca unde cu 28 de ani în urmă a stat și Prințesa Diana, iar ipostaza a devenit legendară. Banca a devenit între timp un obiectiv turistic foarte vizitat.

„Mai vrei să fii soția mea? … iar și iar!?”, a fost întrebarea pe care Ardeli i-a adresat-o frumoasei sale soții în momentul în care s-a așezat în genunchi. Răspunsul nu a întârziat să apară și a fost unul ferm și convingător. „DA! Pentru totdeauna!”, a spus Celia.

Celia, pentru prima dată în India: „Am avut bucuria să fiu cerută din nou în căsătorie”

Celia a mărturisit că visa să fie cerută în căsătorie la Taj Mahal fiind fascinată de povestea acestui loc. Se pare că soțul nu a trecut cu vederea dorința frumoasei artiste și a mai cerut-o încă o dată în căsătorie, mai ales că în curând se împlinesc 7 ani de căsnicie.

Ce loc poate fi mai frumos pentru o cerere în căsătorie decât una dintre cele 7 minuni ale lumii, și uite așa vedeta și-a mai îndeplinit un vis. Legământul realizat în numele iubirii îi va urmări tot restul vieții, iar povestea lor va fi cu siguranță, una dintre cele mai frumoase.

„Am vizitat Taj Mahal și am avut bucuria să fiu cerută din nou în căsătorie! Eram fascinată de acel loc și de povestea lui. El fiind construit în numele iubirii! I-am spus soțului că mi-as fi dorit să fiu cerută în căsătorie într-un loc ca acesta și el s-a gândit să o facă din nou! 🙂

Anul acesta împlinim 7 ani de căsătorie așa că legământul a fost făcut din nou chiar la una din cele 7 minuni ale lumii ❤”, a declarat Celia pentru kfetele.ro.

Artista a mai povestit că această călătorie în India a fost programată cu ocazia nunții unor prieteni. Bruneta a mărturisit că s-a simțit minunat și a rămas fascinată de tot ceea ce se petrec în India. Celia a îmbrăcat haine tradiționale și a întâlnit foarte mulți oameni minunați de la care a rămas cu amintiri frumoase.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×