Alexandra Stan despre viața sentimentală. Artista adoră libertatea: ”Nu-mi place să fiu îmblânzită”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 11:37
Alexandra Stan despre viața sentimentală. Artista adoră libertatea: ”Nu-mi place să fiu îmblânzită”
Alexandra Stan iubește din nou și se declară o persoană fericită. Sursa foto: Instagrram.com

Alexandra Stan a făcut declarații fabuloase despre partenerul de viață, cât și despre felul în care o privesc bărbații. Frumoasa artistă a mărturisit că nu este o persoană care se lasă ușor ”îmblânzită”, dar pentru persoana potrivită poate fi o nevastă ideală.

Artista Alexandra Stan iubește din nou. Mărturii fabuloase

Alexandra Ioana Stan devenită cunoscută în industria muzicală datorită piesei „ Mr. Saxobeat” lansată în anul 2011 a trecut printr-o poveste de dragoste traumatizantă, dar a reușit să depășească momentul, iar acum iubește din nou. Artista nu a dezvăluit despre cine este vorba, dar a mărturisit care este secretul reușitei într-o relație.

Frumoasa cântăreață a declarat că fericirea, libertatea și împlinirea o ajută să colaboreze foarte bine cu echipa muzicală, cât și cu partenerul de viață. Alexandra Stan a precizat că este o fire mai sălbatică și nu-i place să fie strânsă cu ușa.

„Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a spus vedeta în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Alexandra Stan a vorbit și despre secretul relației amoroase

Constănțeanca este de părere că într-o relație amoroasă fiecare partener trebuie să aibă libertatea, universul și intimitatea sa. Alexandra Stan spune că cel mai important lucru într-un cuplu este echilibrul, mai ales când apar copiii.

„Echilibrul. E foarte important ca și bărbatul și femeia să aibă universal lui, separate de universal comun. Chiar și atunci când sunt copii într-o relație, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimidate a ei, un univers al ei.

E bine să ai și felia ta de pizza. Că, dacă în viață lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai și tu ceva al tău”, a mai povestit artista în cadrul aceleași emisiuni TV.

Cântăreața despre felul ei de a fi: ”Nu sunt tot timpul la fel”

Alexandra Stan este deranjată de faptul că unii oameni îi pun etichete, ea fiind o persoană care se schimbă foarte ușor. Cântăreața a mai adăugat că este foarte drăgăstoasă în cadrul unei relații amoroase și este o adevărată gospodină fâcând mâncare și curățenie ca orice altă femeie.

Artista mărturisește că în general bărbații nu reușesc să se adapteze la schimbările sale, de la artistă, la femeia de casă. Acesta este și motivul pentru care bărbații încearcă să o pună într-o anumită categorie probabil pentru că șocul este prea mare pentru ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×