Alexandra Stan, mărturii despre cum a fost bătută, după 6 ani: „Am făcut terapie!”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/09/2019, 12:23
Alexandra Stan, mărturii despre cum a fost bătută, după 6 ani: „Am făcut terapie!”
Alexandar Stan a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața sa. Sursa foto: traiestemuzica.ro

Alexandra Stan a vorbit pentru prima dată despre cea mai urâtă perioadă din viața sa. Cântăreața a dezvăluit coșmarul prin care a trecut în urmă cu șase ani când a fost bătută de managerul și iubitul de la vremea respectivă Marcel Prodan.

Alexandra Stan a povestit cum a fost bătută de fostul iubit

Alexandra Stan a mărturisit cum a fost bătută de fostul iubit și manager Marcel Prodan, dar și cum a reușit să scape din mâinile agresorului. Artista se afla în mașină în momentul în care fostul iubit a început să o jignească și să o lovească, dar a reușit să scape după ce a tras frâna de mână și a fugit. Salvarea sa a fost o mașină de poliție care trecea prin zonă, iar oamenii legii au dus-o de urgență la spital.

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge”, a povestit Alexandra Stan pentru stirileprotv.ro. 

Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre bătaia încasată
Alexandra Stan a fost bătută de fostul iubit în urmă cu șase ani. Marcel Prodan era și managerul ei. Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Marcel Prodan a încercat să o convingă pe artistă să nu îl denunțe

Cântăreața a mărturisit că fostul iubit a încercat să o calmeze în momentul în care un polițist a văzut felul în care arăta. Alexandra Stan a făcut totul public, în ciuda faptului că Marcel Prodan a încercat să o convingă să nu ajungă așa departe.

„Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata calmează-te”, nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”, a mai mărturisit vedeta.

Cântăreața a făcut terapie și a trecut peste trauma din trecut

„Și poliţistul i-a zic „cum adică e ok?”, fata asta e plină de sânge, cum e ok? Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a completat artista în cadrul unei campanii numită „Femeia ca o pradă”.

„Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, a declarat Alexandra Stan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×