Scandal între Alexandra Stan și fanii acesteia! A răbufnit după ce a fost jignită:”Scutiţi-mă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 10:50
Scandal între Alexandra Stan și fanii acesteia! A răbufnit după ce a fost jignită:”Scutiţi-mă” GALERIE FOTO

Alexandra Stan este în scandal cu fanii! Aceștia par a fi nemulțumiți de aparițiile prea intime ale sale. De un timp, tânăra artistă urcă pe rețelele de socializare fotografii foarte indecente, spun cei care o urmăresc, fapt pentru care i-au lăsat nemulțumirile în dreptul pozelor. Alexandra Stan se află în America, loc unde s-a mutat încă din 2017, alături de iubitul său. Aceasta a făcut marea schimbare pentru a crea cât mai mute piese.

„Mi-am dorit să plec în Los Angeles pentru a compune mai multe piese, să am această experienţă cu studiourile, cu ce înseamnă să te lupţi pentru piesele tale, să ţi le creezi singur de la zero. Eu am şi o casă de discuri. Este destul de greu, pentru că e o echipă destul de restrânsă, însă ai multe satisfacţii! (…) Voi lansa şi o colecţie de haine, la care încă lucrez. Sunt haine unisex. „Stau în Santa Monica, chiar în Silicon Valley. Mai vin când am treabă. Deşi stau acolo din septembrie, am stat adunat cam două luni în Los Angeles, pentru că am fost plecată în Japonia şi India. „

Alexandra Stan, scandal cu fanii!

Alexandra Stan nu contenește cu fotografiile incitante! Fanii artistei pare că s-au săturat de aparițiile prea intime în care se arată.  „Cândva aveai o decenta…o inocenta…
Ai îmbătrânit urat…”,  „Mă dezguști”,  „arată-i doar iubitului tău corpul. Mi-am pierdut și ultimul dram de interes pentru tine. Mare păcat. Ți-ai risipit efectiv talentul. Unfollow. Nu mai este nimic interesant de urmărit pe pagina ta”
,  au fost doar câteva din comentariile jignitoare la adresa cântăreței. Alexandra Stan, însă, săturată de jigniri și critici, a răbufnit.

Alexandra Stan, scandal cu fanii
Alexandra Stan, scandal cu fanii

”Da, îmi place la nebunie să fiu sexy și nu mă feresc să o arăt! Nu mi-e rușine și nu am de ce să mă simt prost. O să mă tot vedeți așa în 2019, deci calmați-vă și scutiți-mă de comentariile voastre negative!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×