Ce mai face Alexandra Stan după ce s-a mutat peste Ocean? Și-a înnebunit spectatorii cu ultima apariție

Sandra Popescu    Maria Cristina    Ana Ioana   
în Stiri mondene
10/11/2018, 11:34
Ce mai face Alexandra Stan după ce s-a mutat peste Ocean? Și-a înnebunit spectatorii cu ultima apariție GALERIE FOTO
Alexandra Stan s-a schimbat radical de când a plecat peste Ocean

Ce mai face Alexandra Stan după ce s-a mutat peste Ocean? Artista își încearcă norocul în Statele Unite. Aceasta se numără printre puținii artiști din România care au cucerit și ceva din publicul străin. Alexandra Stan se poate mândri cu faptul că eset plăcuta de publicul din Japonia, Mexic și chiar și Emiratele Arabe. De ceva vreme a dat România pe Statele Unite. Aceasta s-a mutat în Los Angeles, pentru a intra și pe piața muzicală de acolo.

Los Angeles nu este cunoscut doar ca o rampă de lansare pentru actori, ci și pentru cântăreți. Artista nu a plecat neînsoțită, ci cu iubitul ei, Bogdan, care îi este și manager. Cuplul speră ca Alexandra să își vadă visul cu ochii. Atfel, cei doi vor să ia legătura cu cât mai mulți producători muzicali.

Citește și: Ce vedete ar putea concura la Exatlon Romania 2019, de la Kanal D?

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a slăbit și e total schimbată, de când nu mai are emisiune

Ce mai face Alexandra Stan după ce s-a mutat peste Ocean?

În prezent, Alexandra Stan nu a luat în calcul o mutare definitivă în Statele Unite. Artista crede că această plecare este un experiment muzical.Gurile rele spun că aceasta s-ar fi mutat în străinătate după Inna. Se pare că, fără să vrea, cele două au fost văzute într-o continuă competiție, în ceea ce privește cariera lor în afara României.

În timpul în care Alexnadra cucerea Asia, Inna era iubită de publicul din Mexic. Mutarea următoare a fost ca Alexandra să plece pentru o perioadă nedeterminată peste ocean. Inna se știa de mult că locuiește în SUA datorită colaboratorilor acesteia care stau acolo. Atât pe plan muzical, cât și pentru alte proiecte

Alexandra Stan s-a mutat cu iubitul ei în SUA

Artista se iubește cu Bogdan de 3 ani de zile, cu toate astea, cei doi creează impresia că se cunosc de o viață. De curând, cei doi au mărturisit că mariajul este doar un pact și că nu au de gînd să facă pasul acesta.„Noi suntem mai deschişi, mai liberi. Căsătoria e un pact… Nu aştept să mă ceară. Nu e ceea ce-şi doreşte el şi, dacă ar face-o, ar face-o pentru mine. Important e să ne înţelegem şi să reuşim să facem ceea ce ne dorim.”, a spus Alexandra Stan.

Cei doi au decis să se mute împreună la Los Angeles, unde Alexandra speră să își înceapă o carieră internațională. „Eu cred că la Bogdan e vorba şi despre altceva. Uite, eu călătoresc de la 19- 20 de ani. Am văzut multe ţări, am avut multe experienţe şi, la un moment dat, ajung să-mi doresc să mai stau şi acasă. El, în schimb, a lucrat pentru comunitate, s-a gândit mereu la alţii, nu şi-a oferit lui atât de mult, iar de când am început să călătorim şi mai ales de când a venit aici, a început nebunia cu surful. Şi e ca un copil într-un magazin de jucării, n-ai cum să-l iei şi să-i spui: „Gata, de mâine eşti tată şi soţ”, a mai spus artista.

”Mi-a zis că trei ani de zile îţi dai seama de ce vrei sau nu să stai cu persoana respectivă.El este mai mult persoana din umbră, dar nu are de ce să fie conflicte, pentru că eu iau deciziile.Mama vine odată la două zile, ne face de mâncare, vine şi tata. Ai mei se înţeleg foarte bine cu el, eu mă înţeleg bine cu ai lui, a declarat Alexandra Stan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×