Ce vedete ar putea concura la Exatlon Romania 2019, de la Kanal D?

Ana Ioana   
în Stiri mondene
17/08/2018, 20:03
Ce vedete ar putea concura la Exatlon Romania 2019, de la Kanal D?
Vă prezentăm vedetele care vor concura la Exatlon, ediția din 2019!

Ce vedete ar putea concura la Exatlon Romania 2019? Înscrierile sunt în toi pentru Exatlon 2019, emisiune produsă de postul TV Kanal D. Peste 7.000 de oameni s-au înscris deja și își doresc să facă parte din competiția sportivă de naul viitor. Multe vedete s-au arătat încântate de participarea la emisiunea sportivă la echipa „faimoșilor”. Designer-ul Cătălin Botezatu este fan al emisiunii și a urmărit cu sufletul la gură fiecare episod al concursului.

Câștigătorul celui de-al primului sezon este actorul Vladimir Drăghia, care a plecat acasă cu 100.000 de euro. O altă vedetă s-a arătat interesată de participarea la emisiune. Ilinca Vandici a spus că vrea să încerce jocurile sportive și experiența aparte. „Exatlon este un fenomen național! Vrem și noi să mergem acolo. Ne-am uitat, i-am susținut pe faimoși, nu am ratat nicio emisiune!”, au spus vedetele.

Citește și: Un bărbat a dispărut în valurile mării! Stare de alertă la Mangalia

Citește și: Taximetristul care îi ducea pe turiștii bătuți de jandarmi la protest a depus plângere la Parchetul Militar

Velea ar putea concura la Exatlon, emisiunea de pe Kanal D?

Competiția-fenomen Exatlon i-a lăsat pe cei mai mulți foarte curioși. Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură zilele petrecute de concurenți în Dominicană. Emisiunea a doborât toate recordurile de audiență. Aventurile, flirturile, succesele și eșecurile concurenților favoriți au fost resimțite și de susținătorii lor de acasă.

„Ma uit la Exatlon. E interesant. Chiar m-ar tenta sa si particip la aceasta emisiune pentru ca e pe sport, iar sportul ma pasioneaza. Sunt bine pregatit fizic si cred ca as face fata daca ar fi nevoie. Nu am un anume preferat, am prieteni acolo. Cel mai apropiat mie este Giani Kirita, cu el ma stiu mai bine, cu el m-am vazut mai des, am participat la diferite emisiuni impreuna.

Draghia, la fel, îl cunosc, am participat la emisiuni impreuna. Cam ei doi sunt cei cu care ma cunosc bine. Fetele pe care le cunosteam au parasit concursul: Claudia Pavel si Anda Adam. Pe restul nu-i cunosc prea bine. Il stiu pe Andrei, luptatorul de K1. Iar cu Oncescu m-am vazut o singura data, la un skandenberg, si m-a batut repede. Dar nu chiar atat de repede cum a sperat, pentru ca eu fiind stangaci, el a luptat cu mana lui mai slaba, dar tot m-a batut”, a spus Kamara, care își dorește enorm să arate ce poată face la concursul sportiv.

Alex Velea, Monica Roșu și Ștefan Stan sunt doritori de această experiență.Aceștia au declarat de asemenea că ar fi tentați sa-și testeze limitele în aventura sportivă. Frumoasa Ana Barnoschi de la emisiunea Roata Norocului a spus de curând că și-ar încerca și ea norocul la Exatlon.

„Ma uit la Exatlon, imi place mult emisiunea si apreciez eforturile si sacrificiile pe care le fac concurentii de la ambele echipe. Si eu am spirit competitiv si, daca as avea certitudinea ca fac fata, ca rezist, mi-ar placea sa concurez la Exatlon. Imi place cum arata Anca Surdu. E bine proportionata, are o silueta armonioasa si e intr-o forma foarte buna”, a declarat vedeta pentru trustul Kanal D.

Cine a bătut palma cu Exatlon?

Se speculează că prima celebritate care a bătut palma cu Exatlon pentru ediția a doua este Cristian Daminuță. Sportivul a ajuns celebru și pentru escapadele nocturne pe care le-a avut cu diferite femei frumoase ale showbiz-ului românesc.  Se pare că acesta și-a câștigat contractul cu formația Abano Calcio din Liga a IV-a din Italia și acum este mai hotărât ca niciodată să demonstreze că are o formă. El are trei selecții și un gol marcat pentru România U17,  dar și patru meciuri disputate pentru România U19. După sucesul primei ediții a reality-show-ului ”Exatlon”, producătorii de la Kanal D au intrat în febra pregătirilor pentru cel de-al doilea sezon, care se anunță de-a dreptul incendiar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×