Alexandra Stan a lăsat rușinea deoparte! S-a lăsat fotografiată goală la piscină FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
11/08/2019, 19:50
Alexandra Stan a lăsat rușinea deoparte! S-a lăsat fotografiată goală la piscină FOTO GALERIE FOTO
Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată goală la piscină

Imagini inedite au apărut în spațiul public cu frumoasa Alexandra Stan, goală la piscină! Cântăreața a fost fotografiată în timp ce purta doar un…lănțisor! Cântăreața foarte populară în România, dar și pste hotare a înnebunit Internetul! (Vezi imagini in GALERIA FOTO).

Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată goală la piscină

Artista a mai pozat provocator, dar niciodată ca acum! Pozele au fost făcute publice chiar de cântăreață, care le-a postat pe o rețea de socializare. Alexandra Stan își arată formele apetisante, în toată splendoarea lor. Artista s-a lăsat fotografiată, goală pușcă, în piscină.

Vedeta a folosit un filtru alb/negru pentru poze, ca să le poată publica pe contul ei de Instagram, iar fanii ei n-au mai  contenit cu laudele la adresa cântăreței. Cu toate acestea, s-au găsit și câțiva care au criticat inițiativa cântăreței. Aceștia i-au spus că duce lipsă de atenșie, însă Alexandra Stan nu s-a lăsat intimidată și le-a dat un răspuns pe măsură!

Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată goală la piscină
Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată goală la piscină

Alexandra Stan, replică tăioasă pentru unul dintre fanii ei

”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie?

Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…) Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy.

Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost replica cântăreței, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×