Vedetele s-au dezbrăcat la început de an. Anna Lesko și Alexandra Stan au făcut furori pe Internet. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/01/2020, 15:39
Vedetele s-au dezbrăcat la început de an. Anna Lesko și Alexandra Stan au făcut furori pe Internet. FOTO GALERIE FOTO
Anna Lesko, Alexandra Stan sau Loredana Chivu au încins Internetul la început de an cu fotografiile lor sexy. Sursa foto: Instagram.com

Foarte multe dintre artistele autohtone au reușit să-și lasă fanii cu gura căscată după ce au pozat la început de an aproape goale. Unele vedete sunt cunoscute pentru ținutele și ipostazele nonconformiste. Citește în articolul de mai jos cine sunt cele care nu au ținut cont de frigul de afară și au renunțat la haine.

Anna Lesko sau Alexandra Stan, printre vedetele care au pozat sexy la început de an

Mai multe vedete din showbiz-ul autohton au pozat în ipostaze sexy și au urcat fotografiile pe rețelele de socializare. Anna Lesko, Loredana Chivu sau Alexandra Stan se numără printre femeile care renunț la haine pentru pictoriale sau fani. VEZI GALERIA FOTO

Frumoasa cântăreață de peste Prut, Anna Lesko, și-a înnebunit fanii de pe contul de Instagram cu mai multe fotografii incendiare. Artista nonconformistă a pozat într-un costum de baie negru care i-a lasat la vedere zona intimă extrem de mult.

Imaginile au făcut deliciul internauților, iar Anna Lesko a fost răsplătită cu zeci de like-uri și comentarii care mai de care. La una dintre fotografii cântăreața a scris mesajul: „Nu contează cât este ceasul, este doar a doua zi din noul an”.

Alexandra Stan și Loredana Chivu, fotografii incediare pe Internet

Nici Alexandra Stan nu s-a lăsat mai prejos și s-a lăsat fotografiată cu sânii la vedere. Artista își ține mâna dreaptă peste sâni și poartă o pereche de pantaloni de culoare neagră. Imaginea este însoțită de mesajul: „Să te simți puternic și vulnerabil în același timp este nu doar perfect, ci și necesar”.

Loredana Chivu și-a serbat la începutul noului an ziua de naștere, motiv pentru care s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy. Fie că este înconjurată de baloane, fie că stă lângă bradul frumos îmbodobit blondina a acaparat imaginea, dar și fanii.

Claudia Pătrășcanu, Andreea Bălan sau Ramona Olaru sunt vedetele care au apărut pe rețelele de socializare în costum de baie, în vacanță sau pentru ședințe foto.

Anna Lesko și stilul ei de viață: ”Mănânc tot ce e verde”

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani. Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe.

Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred că este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko acum ceva timp, relatează avantaje.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×