Anna Lesko dezvăluie secretele unei siluete de invidiat

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
14/03/2018, 22:58
Anna Lesko dezvăluie secretele unei siluete de invidiat GALERIE FOTO

Cântăreaţa, care s-a afişat topless în faţa admiratorilor ei virtuali, este una dintre cele mai sexy prezenţe de pe scena muzicală din România şi se menţine într-o formă fizică extraordinar de bună.

Artista are un trup aproape perfect, iar maternitatea pare s-o fi făcut şi mai apetisantă.

Anna Lesko a mărturisit că obişnuieşte să ţină regim şi a detaliat care este dieta la care recurge atunci când consideră că este necesar. „Este o dietă de detoxifiere  specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust”, spune Anna Lesko.

Dieta este pe internet şi, potrivit artistei, trebuie ţinută între 7 şi 10 zile. „Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme”, susţine cântăreaţa.

Regimul implică şi alte abţineri, cum sunt cele de la gustări. „De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, adaugă Anna Lesko.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×