Celia, în depresie! Motivul este unul dramatic!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2018, 12:32
Celia, în depresie! Motivul este unul dramatic! GALERIE FOTO
Depresie Celia

Frumoasa cântăreață Celia s-a luptat cu depresia, după ce a pierdut o sarcină mult așteptată. Artista în vârstă de 33 de ani a vorbit despre secretul pe care l-a ținut ascuns timp de doua luni. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

” Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică.

Celia a intrat în depresie, după ce a pierdut o sarcină

(…). Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit”, a povestit cu lacrimi în ochi Celia, care a reușit să scape de depresia în care a intrat cu ajutorul rugăciunilor și a ieșirilor în natură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×