Anunţ ŞOCANT! Prezentatoare TV, la un pas DE AVORT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/03/2015, 12:54
Anunţ ŞOCANT! Prezentatoare TV, la un pas DE AVORT GALERIE FOTO

Insarcinata in aproape opt luni, Roxana Vasniuc trece prin momente grele. Prezentatoarea TV a fost la un pas sa faca un avort spontan, iar medicii i-au impus masuri drastice pentru a incerca sa duca sarcina la bun sfarsit.

In urma cu doua saptamani, prezentatoarea TV Roxana Vasniuc a ajuns la spital acuzand dureri, pentru ca mai apoi medicii sa descopere ca se afla la un pas sa sufere un avort spontan. Dupa ce i s-au facut o serie de calmante care sa impiedice venirea pe lume a bebelusului, Roxana a avut nevoie de alte cateva zile de spitalizare. Intre timp, ea a fost externata, insa medicii i-au impus repaus total. Mai exact, ea nu are voie sa stea in picioare mai mult de o ora pe zi, trebuie sa evite cu orice pret sa se enerveze, dar si sa mai conduca.

Initial, doctorii au luat in calcul si varianta unei operatii de cezariana, insa, in urma unei ecografii au decis ca este riscant, pentru ca organele bebelusului nu sunt dezvoltate suficient.

Risca oricand sa faca un avort spontan!

De atunci, Roxana Vasniuc trece printr-un calvar si asteapta cu nerabdare sa treaca timpul mai repede, pentru a-si strange copilul in brate. Ieri, paparazzii CANCAN.ro au surprins-o pe vedeta si pe iubitul ei ajungand la clinica medicala privata.

Pana la intrare, tanarul a coplesit-o cu gesturi tandre de frumoasa blondina. A tinut-o protector de mijloc, ba chiar a si pupat-o, i-a mangaiat burtica si a incurajat-o. Dupa vizita medicala, cei doi au iesit bucurosi din clinica, semn ca au primit vesti bune:

„A fost o perioada foarte grea pentru mine, am ajuns la spital cu risc major de avort si cu dureri insuportabile. Numai eu stiu prin ce am trecut. Acum sunt putin mai bine, dar trebuie sa stau totul timpul in pat, pericolul nu a trecut. Ma rog la Dumnezeu sa pot sa duc aceasta sarcina pana la capat”, a declarat Roxana, pentru CANCAN.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×