Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată după divorțul de Alex Bodi. Ce mesaj surprinzător a postat pe Instagram

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/03/2020, 11:02
Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată după divorțul de Alex Bodi. Ce mesaj surprinzător a postat pe Instagram
Bianca Drăgușanu, fericită ca niciodată după divorțul de Alex Bodi. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăguşanu a postat un mesaj cu subînţeles la scurt imp după divorţul de Alex Bodi. Vedeta a scris pe pagina personală de Instagram că îşi ia înapoi puterea.

Bianca Drăguşanu, mesaj pe Instagram după divorţul de Alex Bodi

Bianca Drăguşanu a postat o poză sexy pe Instagram şi un mesaj în engleză cu subînţeles. „Taking back my power„, a scris vedeta pe Instagram. Asta ar putea însemna că Bianca Drăguşanu vrea să redevină femeia puternică şi independentă care a fost înainte de relaţia cu Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu a divorţat de Alex Bodi pe data de 10 martie. Cei doi au divorţat în faţa notarului. Alex Bodi i-a trimis notificarea Biancăi de a veni în faţa notarului pentru divorţ.

Alex Bodi, mai multe episoade violente cu Bianca Drăguşanu

Cei doi au divorţat de comun acord, după o relaţie foarte zbuciumată, presărată cu multe certuri violente dar şi de împăcări pasionale. Ultimul scandal dintre cei doi, care se pare că a pus capac căsătoriei, a avut loc cu câteva zile în urmă, chiar de ziua vedetei TV, când Alex Bodi a fost la un pas să o ia la bătaie pe mama Biancăi.

Toţi trei se aflau într-un parc, moment în care mama Biancăi Drăguşanu i-a reproşat ginerelui de atunci, Alex Bodi, că este cam violent cu fata ei.

Alex Bodi, la un pas să o bată pe mama Biancăi Drăguşanu

Astfel, Alex Bodi a reacţionat agresiv şi a fost la un pas să o ia la bătaie pe soacra sa. Mama Biancăi Drăguşanu nu a stat cu mâinile în sân. a sunat la 112. iar la scurt timp un echipaj de poliţie a aplanat scandalul.

Mai mult, Alex Bodi ar fi fost violent cu Bianca Drăguşanu chiar şi în faţa notarului în care aceştia au divorţat. Bianca i-ar fi reproşat lui Alex Bodi că ar fi înşelat-o cu o rusoaică. Acesta a izbucnit nevos, i-a smuls Biancăi telefonul din mână şi i l-a aruncat pe geam.

Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate!

Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă!”, a declarat o persoană apropiată cuplului Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×