Bianca Drăgușanu, mărturii sincere din timpul căsniciei cu Alex Bodi: ”Din partea mea a fost iubire”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/03/2020, 19:40
Bianca Drăgușanu, mărturii sincere din timpul căsniciei cu Alex Bodi: ”Din partea mea a fost iubire”

Bianca Drăgușanu a vorbit sincer și deschis despre perioada în care a fost căsătorită cu omul de afaceri Alex Bodi și a dezvăluit detalii incredibile despre conviețuirea alături de cel care i-a fost soț aproximativ 7 luni. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că fetița sa Sofia a luat parte la numeroase scandaluri.

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femeile care trăiesc într-o relație toxică

„Blonda lui Bote” a recunoscut în emisiunea Teo Show de la Kanal D că a trăit o relație toxică lăsând să se înțeleagă foarte multe lucruri, printre care se numără intimidarea și violența domestică. Bianca Drăgușanu le-a sfătuit pe toate femeile care au parte de o astfel de relație vicioasă să nu mai stea pe gânduri și să pună punct.

Frumoasa vedetă a povestit că de ziua sa de naștere Alex Bodi a venit neinvitat la restaurantul unde petrecerea alături de prietenii ei. Fosta soție a prezentatorului TV Victor Slav a mai adăugat că viața sa s-a schimbat radical în momentul în care a semnat actele de divorț de cel de-al doilea partener de viață.

„A venit și el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viața mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică. Să iasă din relația asta”, a povestit Bianca Drăgușanu, relatează libertatea.ro.

Vedeta nu concepe ideea de înșelat atunci când iubește

Bianca Drăgușanu a mai precizat că l-a iubit foarte mult pe fostul ei soț și l-a respectat, motiv pentru care nu s-a gândit niciodată să-i fie infidelă. Totodată, vedeta a mai adăugat că a avut parte de o relație în care nu a fost fericită și cel mai mult o doare că fetița sa Sofia a avut de suferit.

„Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu. Stăteam într-o chestie în care nu eram fericită.

Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate”, a mai spus blondina în timpul emisiunii.

Bianca Drăgușanu despre divorțul de Alex Bodi: ”Am început o altă viață”

În altă ordine de idei, frumoasa vedetă s-a întristat când a venit vorba de fetița ei din timpul căsniciei cu Victor Slav. Bianca Drăgușanu  a povestit că Sofia devenise tristă, în special când erau scandaluri în casă și era nevoită să apeleze serviciul de urgență 112.

„Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram”, a mai spus blondina la Teo Show, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×