Liviu Vârciu, mesaj pe Instagram cu masca pe faţă. „E răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/03/2020, 19:11
Liviu Vârciu, mesaj pe Instagram cu masca pe faţă. „E răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”
Liviu Vârciu, mesaj pe Instagram cu masca pe faţă. Sursa foto: Instagram

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Vedeta TV şi-a speriat fanii de pe Instagram, unde a postat un filmuleţ în care poartă mască. Acesta şi-a anunţat fanii că are o răceală românească.

Liviu Vârciu a răcit. Acesta poartă mască pe faţă pentru a-şi proteja familia

Liviu Vârciu a postat un filmuleţ pe Instagram în care apare cu o mască la gură. Artistul şi-a liniştit fanii spunând că are mici probleme de sănătate.  Vedeta Antenei 1 a precizat că are o răceală normală, românească.

Artistul face referire la coronavirus şi spune despre epidemia care face ravagii în toată lumea, cu mii de morţi şi sute de mii de persoane infectate, că este „vrăjeală”.

Liviu Vârciu spune despre epidemia de coronavirus că este „vrăjeală”

Liviu Vârciu s-ar confrunta cu o simplă răceală, însă a decis să poarte masca pentru a-şi proteja familia.

Bună dimineața, dragilor. Am răcit. Nu e… e răceală din asta, a noastră, românească, nu vrăjeala aia a lor”, le-a spus Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram.

Liviu Vârciu şi iubita sa au aflat de curând o veste mare. Cuplu urmează devină din nou părinţi. Astfel, Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară.

Anda este foarte fericită că va deveni mamă la începutul toamnei şi momentan nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară.

La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul. Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete.

Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil. Sarcina merge bine şi Anda nu are probleme de sănătate”, au povestit apropiații cuplului Liviu Vârciu şi Anda Călin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×