Alex Bodi s-a răzgîndit din nou. Nu mai vrea împăcare cu Bianca Drăguşanu. Vedeta a cerut judecătorilor ordin de protecţie împotriva omului de afaceri

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/03/2020, 10:39
Alex Bodi s-a răzgîndit din nou. Nu mai vrea împăcare cu Bianca Drăguşanu. Vedeta a cerut judecătorilor ordin de protecţie împotriva omului de afaceri
Bianca Drăguşanu a cerut judecătorilor ordin de protecţie. Sursa foto: wowbiz.ro

Alex Bodi s-a răzgândit în ceea ce priveşte împăcarea cu Bianca Drăguşanu. Acesta a declarat că nu mai vrea împăcare cu fosta soţie şi deja s-a mutat la Londra cu noua sa parteneră, o rusoaică sexy pe nume Daria Radionova.

Alex Bodi s-a răzgîndit din nou. Nu mai vrea împăcare cu Bianca Drăguşanu

Deşi au divorţat în faţa notarului, Alex Bodi susţine că nu şi-a încheiat toate socotelile cu Bianca Drăguşanu, scrie cancan.ro. ”Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a spus Alex Bodi.

De asemenea, afaceristul Alex Bodi a făcut declaraţii despre relaţia pe care acesta o are cu frumoasa rusoaică. ”Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa ne-am cunoscut.

Bianca Drăguşanu a cerut judecătorilor ordin de protecţie

Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”, a mai spus Alex Bodi.

După divorţul care a avut loc în data de 10 martie, Bianca Drăguşanu a depus acte pentru eliberarea unui ordin de protecţie care s-o apere de Alex Bodi, întrucât acesta a mai agresat-o şi în trecut. Instanţa i-ar fi cerut Biancăi Drăguşanu să aducă dovezi cum că ar fi fost agresată sau ameninţată de fostul soţ, Alex Bodi.

Zilele trecute, Alex Bodi declara sus şi tare că vrea să se împace cu Bainca Drăguşanu. „Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, declara Alex Bodi.

De partea cealaltă, Bianca Drîguşanu a spus că nu mai există cale de împăcare între ea şi onul de afaceri. “Pentru tot ce s-a întâmplat între noi, eu consider că s-a pus punct și că de astăzi, eu încep un nou capitol din viața mea care nu îl mai include pe el. Din păcate, l-am iubit foarte tare, dar nu mai am încredere într-un om care a putut să procedeze în nenumărate ori în același mod.

Însă nu este greșeala lui, ci a mea, fiindcă eu l-am iertat mereu crezând că el se va schimba și nu va mai face aceleași greșeli. Nu îmi plac schimbările acestea de comportament de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, și chiar mă sperie. De aceea, vreau să mă retrag demnă din viața lui”, a comentat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×