Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou împreună? Afaceristul nu poate trece peste separare: ”Dragostea vieții mele”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/03/2020, 11:43
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou împreună? Afaceristul nu poate trece peste separare: ”Dragostea vieții mele”
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au mai dat o șansă relației lor? Sursa foto: Instagram.com

Alex Bodi și-a exprimat deschis sentimentele de iubire pentru Bianca Drăgușanu pe o rețea de socializare și a lăsat să se înțeleagă că s-a împăcat cu frumoasa blondină.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au mai dat o șansă?

Relația amoroasă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost întotdeauna presărată cu sare și piper, dar se pare că nu pot sta departe unul de celălalt. După ce recent afaceristul a negat orice fel de împăcare cu frumoasa blondină, acum și-a deschis sufletul și a vorbit despre sentimentele pe care le are.

„Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”, a scris omul de afaceri pe contul de Instagram în dreptul unei imagini în care o ține strâns în brațe pe Bianca Drăgușanu. Nu este exclus ca cei doi să renunțe la actele de divorț depuse la notar și să-și continue relația amoroasă.

Afaceristul regretă cele petrecute în relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a mărturisit că vrea să treacă peste ce s-a întâmplat în trecut și că regretă enorm că au degenerat lucrurile în relația cu Bianca Drăgușanu. În plus, bărbatul pare că nu vrea să mai țină cont de gura lumii și va face orice pentru a fi împreună cu blondina.

„Sunt trei capcane care îți pot lua fericirea: regretele față de trecut, grija față de viitor și nemulțumirea față de prezent! Și nu te întreba: «oare ce zice lumea?»”, este un alt mesaj postat de fostul soț al vedetei care lasă să se înțeleagă că o vrea înapoi.

Bianca Drăgușanu a suferit foarte mult în urma despărțirii de Alex Bodi, mai ales că acesta a vorbit-o de rău pe la mai multe emisiuni TV. Vedeta își iubește în continuare soțul, în ciuda celor petrecute între ei și nu mare ne-ar fi mirarea dacă și-ar mai da o șansă.

Alex Bodi este dispus să o ia de la capăt cu Bianca Drăgușanu

Potrivit unor înregistrări „blonda lui Bote” este cea care trebuie să ia decizia împăcării, omul de afaceri fiind dispus să renunțe la tot și să o ia de la capăt.

„Dacă tu mi-ai da un fir de care să mă leg, eu n-aș mai sta pe gânduri. Aș pune lucrurile în ordine trei zile aici și aș veni acasă, să stau cu tine în carantină trei săptămâni”,  spus Alex Bodi în timpul unei conversații telefonice cu Bianca Drăgușanu, relatează spynews.ro.

Pe de altă parte blondina nu vrea să se grăbească în luarea unei decizii concrete și vrea să vadă cum decurg lucrurile între ei, mai ales că afaceristul este plecat la Londra împreună cu presupusa „amantă” rusoaica Daria Radionova.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×