Alex Bodi și-a refăcut viața în brațele rusoaicei Daria? Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află la Londra

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/03/2020, 12:58
Alex Bodi și-a refăcut viața în brațele rusoaicei Daria? Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află la Londra
Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu și s-a aruncat în brațele rusoaicei milionare. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație presărată cu sare și piper și nici despărțirea nu a fost mai prejos. Vedeta susține că omul de afaceri o dorește înapoi, însă se pare că „Musculosul” are o altă variantă și chiar își vede mai departe de viață, în brațele rusoaicei milionare Daria.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de împăcare?

Blonda lui Bote a mărturisit că fostul soț o sută de nenumărate ori pe zi și îi cere să se împace, însă Alex Bodi lasă să se înțeleagă cu totul altceva. Bianca Drăgușanu probabil speră la gânduri mai bune, dar surse apropiate afaceristului au declarat că acesta s-a aruncat direct în brațele Dariei Radionova, o rusoaică sexy și pe deasupra, milionară.

Alex Bodi nu duce lipsă de afecțiune și s-a refugiat imediat după depunerea actelor de divorț direct în brațele rusoaicei milionare. Afaceristul se află de 2 săptămâni la Londra unde petrece foarte mult timp în compania Dariei despre care se spune că a fost motivul separării dintre el și blondină.

„Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”, a spus Alex Bodi pentru cancan.ro.

Care este motivul pentru care afaceristul nu recunoaște noua relație amoroasă

Potrivit apropiaților fostului cuplu Bianca Drăgușanu a fost din nou trădată de Alex Bodi care pare că a dat-o uitării pe blondină. Momentan omul de afaceri nu vrea să admită că este îndrăgostit de frumoasa rusoaică pentru a o proteja de reacții sau pentru a nu o supăra pe fosta soție.

„El s-a mai întâlnit cu Daria și înainte de a divorța de Bianca, nu mai reprezintă un secret pentru noi. A stat două săptămâni cu ea la Londra, apoi a venit să semneze actele de separare oficială în țară, apoi a plecat iar la ea.

Nu recunoaște, dar după divorț, a alergat direct în brațele ei. Este clar că acolo este vorba de ceva mai mult. Altfel, nu are de ce să se ascundă.

Probabil, vrea să o protejeze pe rusoaică de reacțiile din țară sau nu vrea să o supere atât de tare pe Bianca”, au mărturisit prietenii despre legătura afaceristului cu rusoaica, relatează wowbiz.ro.

Alex Bodi nu mai vrea să audă de Bianca Drăgușanu: ”Am zis să facem pace”

Omul de afaceri susține că nu-și dorește să se mai împace cu Bianca Drăgușanu și singurul motiv pentru care o sună este pentru a discuta despre procesul pe care blondina i l-a intentat pentru violență domestică. În plus, Alex Bodi a mai spus că nu mai vrea să discute despre acest aspect și lasă instanța să decidă.

„Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”, a declarat afaceristul, potrivit sursei menționate anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×