Un bărbat din Botoșani a spart ușa hotelului unde se afla în carantină, după ce sărise pe geam în urmă cu două zile

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 16:36
Un bărbat din Botoșani a spart ușa hotelului unde se afla în carantină, după ce sărise pe geam în urmă cu două zile
Jandarmii au intervenit la Botoșani

Un bărbat din Botoșani e anchetat penal după ce a spart ușa hotelului unde era plasat în carantină, într-un acces de furie.

Un bărbat a spart ușa hotelului

Fiind vorba de a doua abatere în trei zile, bărbatul a fost transferat la Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Luni, 30 martie, în jurul prânzului, un bărbat aflat într-unul dintre centrele de carantină a spart uşa de la cameră şi a făcut scandal. Au intervenit trei jandarmi echipaţi cu mijloace de protecţie care l-au imobilizat, bărbatul fiind transportat de o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Mavromati”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului, conform Agerpres.

Bărbatul pare incapabil să respecte condițiile de carantină impuse de lege. În urmă cu trei zile, individul a evadat din carantină după ce a sărit pe geam de la etajul 2 al hotelului și a fost prins după o oră.

Rămâne ca autoritățile să stabilească dacă bărbatul are sau nu probleme psihice.

CTP, extrem de dur cu „șmecherii”

Cazul bărbatului din Botoșani nu este solitar. La nivel național au fost întocmite peste 200 de dosare penale și zeci de mii de oameni au fost amendați pentru că nu au respectat regulile impuse de guvernanți în perioada starii de urgență.

Conform unei comunicări oficiale a MAI, amenzile date depășesc 10 milioane de euro! Mai mult, în urma Ordonanței Militare nr. 4 amenda minimă pentru cei care ies din casă fără motiv a crescut de la 100 de lei la 2000 de lei.

Cristian Tudor Popescu a comentat extrem de dur situația și crede că acei „șmecheri” care ignoră legea ar trebui lăsați să se confrunte singuri cu coronavirus dacă vor fi infectați.

„Văd iau măsuri restrictive noi, se vor lua de către Guvern, dar până atunci eu aș propune o măsură restrictivă: toți acești inși care încalcă – unii dintre ei sfidător – regulile pe care le cer autoritățile, și în mod evident aceste reguli sunt înspre binele cetățenilor și pentru sănătatea lor, aceste persoane să nu beneficieze de asistență medicală în cazul în care se îmbolnăvesc de Covid-19”, a declarat CTP la Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×