Cristian Tudor Popescu, propunere radicală: „Cei care nu au respectat restricțiile să fie lăsați să reziste bolii prin gena lor de șmecher natural”

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 22:15
Cristian Tudor Popescu, propunere radicală: „Cei care nu au respectat restricțiile să fie lăsați să reziste bolii prin gena lor de șmecher natural”
Cristian Tudor Popescu, propunere radicală

Cristian Tudor Popescu știe cum să-i „pedepsească” pe românii care nu iau în serios lupta cu coronavirus și, implicit, nu respectă regulile impuse de autorități.

Propunere radicală din partea CTP

Gazetarul crede că toți „șmecherii” ar trebui lăsați să se lupte cu boala, atunci când vor fi infectați, fără ajutorul medicilor.

„Văd iau măsuri restrictive noi, se vor lua de către Guvern, dar până atunci eu aș propune o măsură restrictivă: toți acești inși care încalcă – unii dintre ei sfidător – regulile pe care le cer autoritățile, și în mod evident aceste reguli sunt înspre binele cetățenilor și pentru sănătatea lor, aceste persoane să nu beneficieze de asistență medicală în cazul în care se îmbolnăvesc de Covid-19.

Cum se procedează la transplant? Acolo există o listă. Așa și aici. În clipa în care autoritățile medicale vor trebui să aleagă cine intră la terapie intensivă, cine e dus la spital și cine rămâne acasă. Atunci, să existe acest punctaj.

Dacă te afli pe lista celor care au încălcat legea… de ce au încălcat-o?

Au încălcat-o pentru că toți acești inși se consideră o rasă superioară. Ei sunt mai deștepți decât ceilalți, mai deștepți decât cei care respectă regulile… Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri.

Și atunci, mie mi se pare firesc ca ăștia să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite. Dacă vine virusul pe ei se ofilește și cade, a răbufnit CTP la Digi 24.

Peste 33.000 de persoane care nu au respectat măsura privind autoizolarea și carantinarea, fiind amendați cu aproximativ 46 milioane de lei, potrivit autorităților române. Mai mult, au fost întocmite peste 200 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×