Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat, fiind suspect de coronavirus! Doctorul i-a transmis că este sănătos şi nu trebuie să îşi facă griji

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
30/03/2020, 16:24
Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat, fiind suspect de coronavirus! Doctorul i-a transmis că este sănătos şi nu trebuie să îşi facă griji
Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat suspect de coronavirus! Doctorul i-a transmis că este sănătos şi nu trebuie să îşi facă griji SURSA: Profimedia

Luca Di Nicola, un tânăr italian care muncea în Anglia a decedat la vârsta de 19 ani, fiind suspect de coronavirus. Italianul muncea în Londra şi era considerat „sănătos tun”, anunţă Daily Mail

Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat suspect de coronavirus!

Tănârul a fost anunţat de doctori că nu trebuie să îşi facă griji, mai ales că nu i s-a descoperit nicio altă boală. Di Nicola era originar din Nereto, în estul Italiei şi muncea într-un restaurant de familie în Enfield, nordul Londrei. El era assistent de bucătar şi muncea cu mama lui, Clarissa şi partenerul ei, Vincenzo.

Băiatul în vârstă de 19 ani a încetat din viaţă după ce a avut o pneumonie care s-a răspândit fulminant. Familia a fost sfâşiată de durere, în condiţiile în care el a fost „foarte sănătos”. Ei suspectează că băiatul a avut coronavirus.

„Înainte cu o săptămână ca Luca să moară a avut febră şi tuşea”

Mătuşa lui Luca, Giada, care locuieşte în Abruzzo, în Italia, a spus pentru La Repubblica: „Înainte cu o săptămână ca Luca să moară a avut febră şi tuse şi Clarissa şi Vincenzo care locuiesc în aceeaşi casă au avut şi ei aceste simptome.

Doctorul din Londra i-a dat nepotului meu nişte paracetamol. Dar lui Luca i s-a făcut rău pe 23 martie. L-au vizitat acasă şi i-au spus că este tânăr, puternic şi nu trebuie să îşi facă griji despre răceala puternică”

Însă, situaţia s-a deteriorat şi a avut dureri în piept, iar mama lui şi-a dat seama că buzeele erau mov înainte să moară. Mama şi partenerul ei au chemat ambulanţa şi paramedicii l-au resuscitat, însă plămânii lui, care erau plini de sânge şi apă, au cedat.

Italia, ţara cu cele mai multe decese din cauza coronavirusului

A fost intubat şi dus imediat la Terapie Intensivă la North Middlesex Hospital din Londra, însă o jumătate de oră mai târziu a decedat. O altă mătuşă a lui Luca, Romina, care locuieşte în Glasgow, a declara că nu ştie nici măcar unde vor putea duce trupul tânărului.

Există în continuare îngrijorări că mama şi partenerul ei au aceleaşi simptome ca şi Luca. După tragedie, doctorii le-au spus că trebuie să rămână în izolare pentru două săptămâni. Nu au fost testaţi de COVID-19 şi li s-a dat paracetamol, scriu italienii.

Italia este una dintre cele mai afectate ţări din cauza coronavirusului. Până acum au fost infectaţi 97.689 de italieni cu coronavirus şi au murit peste 10.000, cea mai mare rată de mortalitate din lume din cauza COVID-19.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×