Un bărbat de 35 de ani din Piatra Neamţ a fugit din autoizolare pentru a-şi regla conturile cu soacra. S-a ales cu un picior rupt

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 21:23
Un bărbat de 35 de ani din Piatra Neamţ a fugit din autoizolare pentru a-şi regla conturile cu soacra. S-a ales cu un picior rupt
Un bărbat din Piatra Neamţ a fugit din izolare pentru a-şi regla socotelile cu soacra. Sursa foto: ziare.com

Un bărbat a plecat din autoizolare pentru că avea de gând să-şi bată soacra. Bărbatul nu putea să treacă direct la fapte, astfel că înainte a dat pe la o petrecere unde s-a îmbătat bine.

Un bărbat din Piatra Neamţ a fugit din izolare pentru a-şi regla socotelile cu soacra

Un tânăr de 35 de ani, din Piatra Neamţ, care se afla în autoizolare din data de 18 martie a plecat de acasă și s-a dus să petreacă, scrie observator.tv.

După ce s-a îmbătat la petrecerea respectivă bărbatul şi-a adus aminte de supărările pe care le avea cu soţia nevestei şi a trecut pe la ea, nu cu gânduri tocmai paşnice. Când l-a văzut soacra, aceasta a sunat imediat la poliţie.

Bărbatul a vrut să fugă din carantină şi s-a ales cu un picior fracturat

Astfel, un echipaj a ajuns urgent la adresa indicată. Poliţiştii l-au transportat pe tânărul pus pe scandal la un centru de carantină, însă nici aici bărbatul nu s-a liniştit.

A încercat să fugă din centrul de carantină şi a sărit de la etajul 1, rupându-şi astfel un picior. Cazul bărbatului a intrat în atenția autorităților. Acestea urmează să ia măsurile ce se impun în cazul bărbatului.

România intră în carantină

Pe de altă parte, premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că persoanele peste 65 de ani nu vor fi izolate la domiciliu, acestea având posibilitatea de a se putea deplasa într-un anumit interval orar. De asemenea, premierul a precizat că se impun restricţii de circulaţie şi pe timp de zi.

După emiterea ordonanței militare, vom impune restricția de a ieși din casă între orle 06.00-22.00. Cetățenii vor avea posibilitatea să iasă pentru a se duce la muncă, pentru a-și achiziționa bunuri, să se ducă la analize medicale urgente.

Se va permite deplasarea în jurul locuinței pentru mișcare, plimbarea animalelor de companie. Am văzut că s-a rostogolit o informație neadevărată referitoare la persoanele de 65 de ani.

Doar pentru a-i proteja se va institui interdicția de a iesi din domiciliu. Va exista un interval orar în care se vor putea deplasa“, a explicat premierul Ludovic Orban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×