Scandal monstru într-un centru de carantină din Ploiești! Supărat că nu poate pleca acasă, un bărbat a aruncat pe geam mobilierul și bani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 14:05
Scandal monstru într-un centru de carantină din Ploiești! Supărat că nu poate pleca acasă, un bărbat a aruncat pe geam mobilierul și bani GALERIE FOTO
Poliția i-a întocmit dosar penal individului. Sursa foto - hepta.ro

Scandal monstru într-un centru de carantină din Ploiești! Un bărbat s-a supărat nevoie mare atunci când a auzit că trebuie să stea închis pentru două săptămâni. Acesta nu a ezitat o clipă și a început să țipe și să arunce pe geam mai multe obiecte din camera hotelului.

Scandal monstru într-un centru de carantină din Ploiești!

Oamenii legii n-au gustat prea mult show-ul pus în scenă, drept pentru care bărbatul recalcitrant s-a ales cu un dosar penal de toată frumusețea. Totul s-a petrecut după ce bărbatul s-a întors în țară dintr-o zonă considerată periculoasă de către autorități.

După ce a petrecut câteva zile în camera de hotel în care a fost cazat, bărbatul a cerut persoanului să-l lase afară. Medicii însă nu au putut să-i onoreze doleanța și de aici încolo a început nebunia. Individul a început mai întâi să țipe serios la cei care îl păzeau.

Supărat că nu poate pleca acasă, un bărbat a aruncat pe geam mobilierul și bani

Când a văzut că nu are cum să plece din cameră, a deschis geamurile și a aruncat tot ce a găsit. Discutăm despre lenjerie de pat și chiar mobilier.

Într-un moment de furie chiar și mai mare, acesta nu a mai stat pe gânduri și a început să azvârle peste geam banii pe care îi avea prin buzunare.

Într-un final, angajații centrului au chemat poliția pentru a-l calma. Oamenii legii i-au transmis acestuia să se potolească, dar spectacolul era încă departe de a fi încheiat. În cele din urmă, bărbatul s-a ales cu un dosar penal.

Acesta a fost acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Trebuie spăecificat că în judeţul Prahova au fost înregistrate până în acest moment nu mai puțin de 19 dosare penale pentru infracţiuni similare.

Aproape în fiecare zi de când a fost anunţată starea de urgenţă, procurorii ploieşteni nu au contenit să deschidă astfel de dosare pe numele prahovenilor care refuză să rămână izolaţi la domiciliu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×