Un bărbat a murit la o secție de votare din Dolj, după un stop cardiac. Un al doilea om a murit în timp ce aștepta aștepta să voteze – UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 12:39
Un bărbat a murit la o secție de votare din Dolj, după un stop cardiac. Un al doilea om a murit în timp ce aștepta aștepta să voteze – UPDATE
Un bărbat a murit la o secție de votare din Dolj. Sursa foto: debraila.ro

Incident dramatic la alegerile prezidențiale! Un bărbat care a vrut să voteze a murit chiar în secția de votare de care aparținea. Bărbatul s-a prăbușit la podea în văzul tuturor, iar membrii comisiei de vot au sărit imediat să-i acorde primul ajutor.

UPDATE, ora 12.41: Tot în Dolj, a avut loc un incident electoral. Un bărbat din Apele Vii, în vârstă de 81 de ani, a leșinat în timp ce aștepta să voteze. Deși i-au fost acordate îngrijiri medicale, pensionarul a decedat.


Un bărbat a murit la o secție de votare din Dolj

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit într-o secție de vot din localitatea Amărăștii de Sus, județul Dolj. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla în secția de votare 234 din Amărăștii de Sus, județul Dolj, pentru a vota. Membrii din comisia de vot au fost cei care i-au acordat imediat îngrijiri.

Cu toate eforturile depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Bărbatul, care se afla în evidența medicilor cu afecțiuni cardiace, a făct stop cardiac. Procesul de votare de la secția 234 din Amărăștii de Sus a fost întrerupt pe durata incidentului. La fața locului s-au deplasat poliția și medici legiști.

Ambulanța, chemată la mai multe secții de votare

Incidente au mai avut loc și în alte secții de votare din țară. În Capitală, două femei au căzut în secţiile de votare şi au fost transportate la Spitalul Universitar, iar în judeţul Ilfov unui bărbat de 85 de ani i s-a făcut rău tot în secţia de votare, dar a refuzat transportul la spital.

La o secţie din judeţul Bihor, unui membru al unui birou electoral care este diabetic i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar în municipiul Mediaş, la ieşirea dintr-o secţie de votare o femeie de 80 de ani a alunecat şi a căzut, ajungând și ea la spital.

Secțiile de votare s-au deschis duminică și în țară, după ce românii din diaspora votează deja de vineri. Atât în străinătate, cât și în țară, secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Programul poate fi însă prelungit, dacă în secția sau în afara ei mai sunt persoane care doresc să voteze. Secțiile de votare pot rămâne deschise în astfel de situații pânăla ora 23:59.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×