Un bărbat a murit la cinematograf! Cum a fost găsit de angajaţi

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 11:12
Un bărbat a murit la cinematograf! Cum a fost găsit de angajaţi
Un bătrân a murit la cinematograf, în Pattaya, Thailanda. Sursa foto: Bangkok Post

Filmele de groază nu sunt pentru toți! Nu degeaba se spune că trebuie să ai o inimă puternică pentru a le vedea. Un bărbat a murit la un cinematograf din Thailanda în timp ce vedea pelicula horror Annabelle 3, relatează presa de la Bangkok. Filmul care a rulat la Avenue Pattaya Shopping Mall, în Pattaya, a fost unul cu final trist pentru unul dintre urmăritori.

A murit la cinematograf în timpul filmului Annabelle 3

Bărbatul care a murit la vârsta de 78 de ani a fost identificat imediat. Avea naționalitate britanică și îl chema Bernard Wilfred Channing. Acesta se bucura de vacanță în Thailanda, însă sejurul s-a terminat cu o moarte subită. Bătrânul a fost găsit aproape de terminarea filmului pe unul din holurile cinematografului din mall-ul din Pattaya de una dintre angajate.

Nu se știe ce i-a provocat decesul, dar se speculează că acesta ar fi avut probleme cu inima. Filmul Annabelle 3 va avea premiera pe 12 iulie în România și spune povestea unei păpuși care bagă în sperieți o întreagă comunitate. Păpușa din universul „Trăind printre Demoni” se întoarce însetată de răzbunare.

Annabelle 3, din 12 iulie în cinematografele din România. De ce se anunță și această peliculă un succes

Filmul este regizat de Gary Dauberman, iar din distribuție fac parte actori precum Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace și Vera Farmiga. În cel de-al treilea film din seria Annabelle, păpușa, închisă într-o cutie sfințită, trezește spiritele celorlalte creaturi malefice care o bântuie pe copila de 10 ani a soților Warren și pe prietenele micuței.

Nu este singurul film de mare succes realizat de Gary Dauberman. El este creatorul filmelor „It” și „The Nun”, iar ambele s-au bucurat de aprecierea românilor. Au fost două dintre cele mai bine cotate filme la box-office-urile din țara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×