Un bărbat a fost călcat de tramvai, în Iași. Omul a trecut strada neregulamentar

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 08:50
Un bărbat a fost călcat de tramvai, în Iași. Omul a trecut strada neregulamentar
Un bărbat a murit prins sub tramvai, în Iași. Sursa foto: captură video

Un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic aseară, 4 februarie, în Iași. Omul încerca să traverseze strada neregulamentar când a fost lovit frontal de un tramvai pe care nu l-a văzut apropiindu-se.

Accident tragic în Iași unde un bărbat a fost călcat de tramvai

Un accident cumplit s-a petrecut în seara zilei de marți, 4 februarie, pe raza municipiului Iași unde un bărbat a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis și a fost lovit de un tramvai. Trupul neînsuflețit al omului a fost târât zeci de metri pentru că vatmanul nu a putut opri la timp.

Primele informații arată că accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, iar bărbatul ar fi alunecat din cauza ploii și nu a văzut tramvaiul care se apropia. Vatmanul a fost cel care a apelat serviciul de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe, dar și o macara.

 Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos de sub tramvai după ore bune

Din cauza faptului că bărbatul a fost târât de tramvai și a rămas prins sub tonele de fier pompierii au intervenit cu o macara. Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii să scoată trupul bărbatului călcat. În cele din urmă tramvaiul a fost repus pe șine.

Cadrele medicale care au ajuns la locul accidentului au spus că rănile bărbatului i-au fost fatale, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el. Medicii au fost nevoiți să constate decesul cetățeanului ieșean.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața. Oamenii legii au declarat că nu s-a găsit niciun act de identitate asupra bărbatului, așadar nu se știe despre cine este vorba.

Un tânăr de 17 ani a fost călcat de tramvai, în București, în urmă cu câteva luni

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost lovit de tramvai în timp ce traversa vorbind la telefon. Accidentul cumplit s-a petrecut în luna octombrie 2019, în București, iar băiatul a fost rămas prins sub roțile tramvaiului.

Tânărul a traversat neregulamentar în zona Șoseaua Giurgiului și nu a observat la timp apropierea tramvaiului. Salvatorii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața elevului, iar medicii doar au constatat decesul.

„Conducătorul tramvaiului liniei 11, care se deplasa pe Șoseaua Olteniței a accidentat un tânăr în vârstă de 17 ani. Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentară”, au declarat polițiștii la momentul respectiv, informează observator.tv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×