Tragedie în Bucureşti! Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tramvai în timp ce traversa

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 08:38
Tragedie în Bucureşti! Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tramvai în timp ce traversa
Un tânăr lovit de tramvai a murit aseară în zona Șoseaua Giurgiului. Sursa foto: observator.tv

Un tânăr a fost lovit de tramvai aseară, în timp ce traversa vorbind la telefon. Adolescentul a fost lovit în zona Șoseaua Giurgiului. Acesta a intrat sub roțile de tramvai, iar medicii, în ciuda eforturilor de a-l resuscita, nu au mai putut face absolut nimic pentru acesta. Din informațiile oferite de anchetatori, acesta a traversat neregulamentar și nu a observat la timp apropierea tramvaiului. Nici vatmanul nu a mai putut face mare lucru pentru el.

Tânăr de 17 ani lovit de tramvai în timp ce vorbea la telefon

Tânărul care a decedat avea doar 17 ani, iar salvatorii s-au agățat de cea mai mică posibilitatea pentru a-l aduce la viață pe acesta. Băiatul vorbea la telefon în timp ce traversa strada, într-unul dintre cele mai periculoase locuri pentru pietoni și șoferi din București, la intersecția dintre Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței. Elevul nu a văzut tramvaiul 11, care tocmai sosea în zonă și s-a aventurat crezând că va ajunge cu bine pe cealaltă parte a drumului.

„Conducătorul tramvaiului liniei 11, care se deplasa pe Șoseaua Olteniței a accidentat un tânăr în vârstă de 17 ani. Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentară”, spun polițiștii, conform observator.tv.

Atenție la cum traversați strada!

„Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier”, declară cei de la Poliția Rutieră. Polițiștii îi atenționează pe pietoni să fie extrem de atenți atunci când traversează strada, mai ales în centrele foarte aglomerate, iar cei care trec în zone nepermise riscă amenzi uriașe sau, în cel mai rău caz, să își piardă viața. Viața are prioritate!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×