Plan roșu de intervenție la Vaslui! Şapte persoane rănite într-un accident înfiorător

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 14:49
Plan roșu de intervenție la Vaslui! Şapte persoane rănite într-un accident înfiorător GALERIE FOTO
Accidentul a avut loc în județul Vaslui. Sursa foto - ISU Vaslui

A fost activat planul roșu de intervenție la Vaslui! Nu mai puțin de șapte persoane au fost rănite într-un accident produs în apropiere de Vama Albiţa. În timpul incidentului rutier, două autoturisme s-au ciocnit puternic.

Plan roșu de intervenție la Vaslui!

Autorităţile nu au ezitat și au trimis mai multe echipaje de intervenție la fața locului. De remarcat că una dintre victime a fost găsită inconştientă.

Aceasta a primit îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la spital la Iaşi.

Şapte persoane rănite într-un accident înfiorător

O altă victimă care a suferit răni serioase va fi dusă la spitalul din Huşi.  Accidentul s-a produs la aproximativ un kilometru de limita cu judeţul Iaşi.

Întrucât apelul la 112 a indicat că sunt mai multe victime din cele două maşini a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, acolo fiind trimise o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanţe tip B2 (EPA), o ambulanţă tip C1 (TIM) şi o autospecială transport persoane şi victime multiple (ATPVM), precum şi o ambulanţă tip B2 aparţinând SAJ Vaslui.

Tot acolo a fost trimis şi un elicopter SMURD venit în sprijinul ambulanţelor.

„Persoana în cauză este de cetăţenie moldovenească şi primeşte îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la un spital din municipiul Iaşi.

O altă victimă va fi transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Huşi. Celelalte cinci victime sunt conştiente şi stabile”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui, menţionând că acţiunea este în dinamică.

Trebuie specificat că circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri la locul accidentului. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cine anume se face vinovat pentru producerea accidentului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×