Accident de circulație foarte violent în București! O ambulanță SMURD s-a răsturnat, iar circulația este restricționată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 20:23
Accident de circulație foarte violent în București! O ambulanță SMURD s-a răsturnat, iar circulația este restricționată
Accident rutier în București în urma căruia o ambulanță SMURD s-a răsturnat. Sursa foto: protv.ro

Traficul rutier este restricționat pe Șoseaua Kisseleff, de la strada Arh. Ion Mincu până la Piața Victoriei, la această oră, din cauza unui accident de circulație teribil în care a fost implicată și o ambulanță SMURD!

Accident rutier în București în urma căruia o ambulanță SMURD s-a răsturnat

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Șoseaua Kiseleff din Capitală, în care este implicată o ambulanță SMURD și un auto. În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată pe carosabil!

Potrivit primelor date, nu au rezultat victime în urma accidentului care însă a blocat circulația pe una dintre cele mai aglomerate șosele din București.

Accidentul nu s-a soldat cu victime

„În jurul orei 19.00, conducatorul unei autospeciale SMURD in varsta de 40 de ani care se deplasa pe Sos Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf catre Piata Victoriei, avand in functiune sistemele speciale de avertizare acustica si luminoasa, la intersectia cu str. Arh. I Mincu a intrat in coliziune cu autovehicul condus de un barbat in varsta de 35 de ani, in urma impactului rasturnandu-se autospeciala SMURD.

Urmeaza a se stabili daca au fost ranite persoane in urma accidentului. A fost aplicata restrictie pe Sos Kiseleff de la str. Arh. Mincu pana la Piata Victoriei. Conducatorii auto au fost testati, rezultatul fiind zero”, anunță Brigada Rutieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×